Lediga arbeten i Bollnäs pastorat

Bollnäs pastorat söker församlingsassistent 75%

Hanebo-Segersta församling, en av församlingarna i Bollnäs pastorat, söker dig som vill arbeta med och utveckla församlingens barn- och ungdomsverksamhet, tillsammans med övrig personal. I församlingen finns en miniorgrupp och juniorgrupp samt en ungdomsgrupp. Vi har även ett samarbete med Kilafors skola och möter skolbarn i årskurs 1-3. Vi anordnar påskvandringar och julspel samt dagläger som riktar sig till barn och unga.

Vi söker dig som är initiativrik och som ser möjligheter och utvecklingsområden i de arbetsuppgifter du har. Du samarbetar lätt och gärna med kollegor inom olika verksamheter. Du är positiv och utåtriktad och har god social och pedagogisk förmåga för att kunna möta såväl barn som vuxna.

I tjänsten ingår även vaktmästeri i form av en helgtjänstgöring i månaden under gudstjänster och kyrkliga handlingar, såväl som städ efter verksamheterna.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, pedagogisk utbildning är meriterande.

Du delar Svenska kyrkans tro, liv och lära.
Tjänsten kräver att du har körkort och tillgång till bil.

Välkommen med din ansökan som ska innehålla CV, personligt brev, referenser samt löneanspråk.
Märk ansökan med ”Församlingsassistent 201803 Ha-Se” och skicka den till Bollnäs pastorat så den är oss tillhanda senast den 29 april 2018.
Vi arbetar med löpande urval.

Tillträde enligt överenskommelse.

Kontaktuppgifter:
Församlingsherde Evelyn Billborn, 0278-279 92
HR Inger Lindqvist, 0278-279 09
Kommunal Robert Eriksson, 010-442 82 09

Läs mer om oss på vår hemsida

Följ oss på Facebook

Vi undanber oss alla erbjudanden om rekryteringshjälp i samband med denna annons!