Bollnäs församlingshem

Bollnäs församlingshem är öppet året runt för konferenser och beställningar av olika slag. Lokaler i skilda storlekar, servering av kaffe och/eller mat.

Församlingshemmet ligger på Norra kyrkvägen 2 i Bollnäs.
Vill du boka lokal eller har några frågor så ringer du föreståndare Viktoria Geisslerius på 0278-279 28.

Förtäring beställs från köket av vår arrendator, Unnegårds Mat & Design, tel 070-555 83 53, 0278-279 63 eller mejl catarina@unnegard.se

För ytterligare information, se Facebooksidan Unnegårds mat & design

Café Munken drivs i kyrkans regi och har säsongsöppet "vårtermin & hösttermin", måndagar-torsdagar. Här serveras kaffe med fikabröd/smörgås samt lättare luncher. När Café Munken håller öppet så hittar du öppttiderna i kalendernunder rubriken "Detta händer i pastoratet".

Röda rummet, Bollnäs församlingshem
Är mer grönt än rött idag, men har fått behålla sitt namn.

Bild: Carina Falk Norgren

Konfirmand, Bollnäs församlinghem