Undersviks kyrkokör

Kören är en av 2 kyrkokörer i Arbrå-Undersviks församling. Den har 17 medlemmar och är för närvarande en ren damkör. Ledare är Marie-Louise Nilsson som dessutom är kantor i församlingen samt lärare på estetiska programmet på Torsbergsgymnasiet i Bollnäs.
Kören deltar vid ett antal gudstjänster i såväl Undersviks som Arbrå Kyrka. Dessutom har man konserter dels på egen hand men även tillsammans med andra körer och musiker. Kvällen före julafton sjunger man in julen inför en välfylld kyrka. En sommarkonsert avslutar vårterminen.
Kören har genom åren gjort ett antal kortare eller längre resor. Senast sommaren 2011 åkte man till Tallin tillsammans med 500 andra körsångare för musikalisk utveckling av både rösten och repertoaren.
Du som skulle vilja delta kören är välkommen att höra av dig till Marie-Louise. Övningstid är onsdagar kl. 19.00 i Stiftsgårdens kapell.