Undersviks kyrkokör

Kören är en av 2 kyrkokörer i Arbrå-Undersviks församling.
Kören deltar vid ett antal gudstjänster i såväl Undersviks som Arbrå Kyrka. Dessutom har man konserter dels på egen hand men även tillsammans med andra körer och musiker. Kvällen före julafton sjunger man in julen inför en välfylld kyrka. En sommarkonsert avslutar vårterminen.
Kören har genom åren gjort ett antal kortare eller längre resor. Senast sommaren 2011 åkte man till Tallin tillsammans med 500 andra körsångare för musikalisk utveckling av både rösten och repertoaren.