Arbrå kyrkokör

Arbrå kyrkokör är en av landets äldsta.
Den deltar med jämna mellanrum i gudstjänster och högmässor. Dessutom har kören två konserter, en julkonsert och en sommarkonsert, båda mycket uppskattade. Kören har också samarbete med andra körer och musiker i kontraktet, främst i arrangemang av lite större karaktär.
Repertoaren är huvudsakligen sakral men även annan körmusik står på programmet.

Att sjunga i kör skapar en speciell gemenskap.
Vi övar en kväll varje vecka med uppehåll över sommaren. Vi gör resor, ibland lite kortare, ibland lite längre som senast till Spanien. Allt detta gör att vi trivs tillsammans.