Här kan du läsa mer om begravningen

Det är en svår situation när någon som står oss nära går bort. Förutom sorgen det innebär, ställs vi inför en rad praktiska problem.
Men det är inte bråttom, sjukhuset, servicehuset, eller polisen omsörjer att kroppen kommer till bårhus och man har tid att planera begravning och gravsättning i lugn och ro.
Anlita gärna en begravningsbyrå som kan hjälpa till med de praktiska frågorna gällande begravningen.
Begravningsbyrån hjälper dig att boka tid och plats för begravningen och begravningsförrättare. Begravningsbyrån betalas av dödsboet.