Stallarholmens församling

Vår församling är vackert belägen i Mälardalen och mycket vittnar om att det är en gammal kulturbygd. Församlingens tre medeltida kyrkor, Mälsåkers och Tynnelsö slott, Åsa gravfält och ett stort antal fornlämningar visar på en bygd med rik historia. Bilden föreställer Överselö kyrka på Selaön - en av våra tre medeltida kyrkor. Foto Irene Johansson.

Välkommen till gudstjänst i Franciskuskapellet i församlingshemmet söndag 18 april kl 11:00. Marina Balado, präst och Lotta Bergil, musiker.

Gudstjänst 18 april

Valborgsmässoafton fredag 30 april, Ytterselö kyrka kl 15:00-18:00

Drop-in dop & vigsel

Valborgsmässoafton fredag 30 april, Ytterselö kyrka kl 15:00-18:00

Välkommen till församlingens mötesplatser där vi kan träffas en stund!

Välkommen till oss - vi finns här för dig!

Välkommen till församlingens mötesplatser där vi kan träffas en stund! Vardagar är Franciscuskapellet i församlingshemmet öppet dagtid för enskilda samtal och ljuständning.

Franciscuskapellet i församlingshemmet! Här finns möjlighet att lyssna eller meditera till vacker musik, tända ljus, samtala med präst och musiker eller bara sitta ned en stund.

Söndagar kl 11:00-13:00, drop-in.

Här är ett förslag på hur det kan gå till – ensam men tillsammans med andra.

Gudstjänst där du är.

Vare sig vi just nu inte kan, bör eller vill samlas till gudstjänst, kan vi hålla gudstjänstens låga brinnande. Genom att fira gudstjänst där vi är. Här är ett förslag på hur det kan gå till – ensam men tillsammans med andra.

Om du känner oro eller av annan anledning vill prata med någon är du välkommen att höra av dig till kyrkoherde Marina Balado, tfn 0152-346 41 eller komminister Jean-Luc Martin, tfn 0152-346 52. Vi kan prata på telefon/Facetime eller ses ute för enskilt samtal eller en promenad.

Enskilt samtal.