Stallarholmens församling

Kontakt

Stallarholmens församling Besöksadress: Ytterselövägen 8, 64562 Stallarholmen Telefon: +46(152)34640 E-post till Stallarholmens församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Stallarholmens församling

Välkommen att fira gudstjänst

Stallarholmens församling, en del av Kristi världsvida kyrka, vill erbjuda församlingsborna mötesplatser, delaktighet och gemenskap. Församlingen vill vara en öppen, varm och generös miljö, där vi med respekt för varandra söker vägar framåt för vårt eget och samhällets liv i ljuset av Guds Ord och med stöd av andra kristnas erfarenhet, en miljö där människor får kunskap i, erfarenhet av och visshet om kristen tro. (Klicka på rubriken ovan för att se gudstjänsttider).

Nu gör vi uppehåll och återkommer 17 januari.
God Jul och Gott Nytt År!

Sopplunch

Nu gör vi uppehåll och återkommer 17 januari. God Jul och Gott Nytt År!

I Stallarholmens församling finns tre vackra medeltidskyrkor.

Våra kyrkor

I Stallarholmens församling finns tre vackra medeltidskyrkor.

Luciahögtid i Toresunds kyrka