Foto: Johannes Söderberg /SVT

Stallarholmens församling

Vår församling är vackert belägen i Mälardalen och mycket vittnar om att det är en gammal kulturbygd. Församlingens tre medeltida kyrkor, Mälsåkers och Tynnelsö slott, Åsa gravfält och ett stort antal fornlämningar visar på en bygd med rik historia. Bilden föreställer Överselö kyrka på Selaön - en av våra tre medeltida kyrkor. Foto Irene Johansson.

bicycle-788733

Öppettider på expedition och telefonväxel vecka 30-32

Församlingsexpeditionen har begränsade öppettider för besök och telefonsamtal måndag 25 juli - 12 augusti. Öppet mellan kl 10-12 tisdag - torsdag. Vid brådskande ärenden, kontakta kyrkoherde Marina Balado, tfn 0152-346 41, e-post: marina.balado@svenskakyrkan.se

Välkommen Marcel!

Vi hälsar Marcel Punt välkommen till församlingen! Han börjar den 28 juli som ny organist och det officiella mottagandet blir i mässan söndag 31 juli kl 16.00 i Överselö kyrka.

bbq-36427_1280

Mässa med församlingsfest

Söndag 31 juli kl 16.00 i Överselö kyrka och Klostergården tillsammans med våra vänner från Jerusalem

"Trädgårdstoner"

Torsdagar kl 14.00-16.00 i Församlingshemmets trädgård

Prat & Promenad

Tisdagar kl 10:00 med start och avslut vid församlingshemmet (Ytterselövägen 8). Vi går i lugnt tempo, samtalar med varandra eller går i tystnad och avslutar med fika.

Konfirmation 2022/2023

Äventyrskonfirmation - en upptäcktsresa vi gör tillsammans!

Två brandmän står och tittar på ett sönderbombat hus.

Act Svenska kyrkan agerar för Ukraina

Kriget i Ukraina drabbar många. Läget är akut! Behoven är stora och fortsätter att öka. Våra lokala partner finns på plats och stöttar befolkningen. Humanitära insatser pågår och fler förbereds. Din gåva behövs!

Vi ber tillsammans för fred.

På bönewebben kan du tända ett ljus eller be en digital bön för fred.

Vi tror på alla människors lika värde. Vi gör skillnad.