Stallarholmens församling

Vår församling är vackert belägen i Mälardalen och mycket vittnar om att det är en gammal kulturbygd. Församlingens tre medeltida kyrkor, Mälsåkers och Tynnelsö slott, Åsa gravfält och ett stort antal fornlämningar visar på en bygd med rik historia. Bilden föreställer Överselö kyrka på Selaön - en av våra tre medeltida kyrkor. Foto Irene Johansson.

Prat & Promenad

Tisdagar kl 10:00 med start och avslut vid församlingshemmet (Ytterselövägen 8). Vi går i lugnt tempo, samtalar med varandra eller går i tystnad och avslutar med fika utomhus. Vid dåligt väder ställer vi in!

Gudstjänster i Överselö kyrka

Med ändrade restriktioner går vi tillbaka till att fira gudstjänst i Överselö kyrka kl 16:00. Välkommen!

Musikmeditation "Innan natten kommer"

Onsdagar kl 19:30-20:00, Ytterselö kyrka | Jämna veckor är vi inne i kyrkan och ojämna veckor utomhus (om vädret tillåter).

"Trädgårdstoner"

Torsdagar kl 14:00-16:00, Församlingshemmet | Pianobar med eftermiddagskaffe i trädgården.

Musik i sommarkväll

Musikprogram kl 18:00 och 19:00 några lördagar under sommaren i våra kyrkor

Sommaröppna kyrkor

Välkommen att besöka våra tre kyrkor! Tänd ett ljus, be en bön eller bara njut av stillheten.