Foto: Johannes Söderberg /SVT

Stallarholmens församling

Vår församling är vackert belägen i Mälardalen och mycket vittnar om att det är en gammal kulturbygd. Församlingens tre medeltida kyrkor, Mälsåkers och Tynnelsö slott, Åsa gravfält och ett stort antal fornlämningar visar på en bygd med rik historia. Bilden föreställer Överselö kyrka på Selaön - en av våra tre medeltida kyrkor.

Vi söker sommararbetare

Vi söker dig som har fyllt 16 år och vill jobba några veckor i sommar.

Afternoon tea & "Sing-along"

Välkommen till Överselö kyrka lördag 2 mars!

Go Bach to sleep

Torsdag 7 mars kl 19:00-20:15 i Överselö kyrka

En bebis sitter på golvet och tittar in i kameran genom spegeln framför honom.

Öppna förskolan EKEN

Drop-in! För barn 0-6 år tillsammans med förälder eller annan vuxen.

TacoLov 14 mars kl 16.30-18.30

Församlingen inbjuder hela familjen till en afterwork med mat och gemenskap i Församlingshemmet!

Konsert Viriditas

Lördag 16 mars kl 18:00 i Överselö kyrka

Veckomässa

Onsdagar kl 18:30 i Franciskuskapellet (församlingshemmet)

Fastekalender 2024

Fastan är en möjlighet för eftertanke och att hitta fokus. Här kan du ladda ner årets fastekalender från Strängnäs stift.

Information om personuppgiftsincident

Svenska kyrkan vill informera dig om en personuppgiftsincident som skedde i samband med att kyrkan utsattes för ett cyberangrepp i november 2023. Syftet med informationen är att berätta vad som hänt och vilka åtgärder kyrkan vidtagit. Vi ger även generella tips på vad du kan göra själv för att skydda dina personuppgifter.

Lugna rummet

För dig mellan 7-15 år som lever med någon som har psykisk ohälsa eller ett missbruk

Läs senaste numret av Gilla Stallarholmen

Klicka här

Act Svenska kyrkan agerar för Ukraina

Kriget i Ukraina drabbar många. Läget är akut! Behoven är stora och fortsätter att öka. Våra lokala partner finns på plats och stöttar befolkningen. Humanitära insatser pågår och fler förbereds. Din gåva behövs!

Be en bön för fred

På bönewebben kan du tända ett ljus eller be en digital bön för fred.

Stöd till Gaza

Act Svenska kyrkans partner är på plats i Gaza och står redo med förnödenheter. Vi bidrar också med psykosocialt stöd till drabbade i både Israel och Palestina. Din gåva behövs!

Ge en gåva