Nordmarkens pastorat

I vardag och helg, glädje och sorg finns vi här för varandra - mitt i livet som det är. Varmt välkommen till Svenska kyrkan i Årjängs kommun och våra åtta församlingar.

Kyrklinjen

På 0573-13650 finns aktuell information om alla gudstjänster, promenader och träffar i Nordmarkens pastorat.

Sommarmusik i Holmedal och Karlanda.

Sommaren i Holmedal och Karlandas församling bjuder på härlig sommarmusik med andakter! Klicka på datumen för att läsa mer. 

29 juni Holmedals kyrka

7 juli Karlanda kyrka

14 juli Holmedals kyrka

20 juli Karlanda kyrka

28 juli Holmedals kyrka

Information om personuppgiftsincident

Svenska kyrkan vill informera dig om en personuppgiftsincident som skedde i samband med att kyrkan utsattes för ett cyberangrepp i november 2023. Syftet med informationen är att berätta vad som hänt och vilka åtgärder kyrkan vidtagit. Vi ger även generella tips på vad du kan göra själv för att skydda dina personuppgifter.

Hemsidan är under ombyggnad

Under en tid framöver kommer hemsidan vara under ombyggnad. Därav kan det vara sämre uppdateringar med affischer och bilder. 

Alla aktiviteter och gudstjänster finns i Kalendern längst ner på sidan. Ring gärna kyrklinjen på 0573-136 50 för uppdaterad information vad som sker i pastoratet varje vecka. 

Tillfälliga säkringar av gravstenarna

På flera kyrkogårdar arbetar vi med att stötta de gravstenar som inte är godkända vid våra gravstenskontroller. Detta är för att skapa en säker miljö för både arbetare och besökare. Klicka här för att läsa mer om denna åtgärd.

Söka gravrättsinnehavare

De gravar där vi saknar gravrättsinnehavare har försetts med en svart skylt där anhöriga uppmanas att kontakta kyrkogårdsförvaltningen. Här kan du läsa mer om arbetet att leta efter gravrättsinnehavare.

Helgmålsringning från Töcksmarks kyrka

För er som vill se SVT:s helgmålsrigning från Töcksmarka kyrka, så kommer länken här! 

Helgmålsringning från Töcksmarks kyrka

Vi tror på alla människors lika värde. Vi gör skillnad.

Bli medlem