I vardag och helg, glädje och sorg finns vi här för varandra - mitt i livet som det är. Varmt välkommen till Svenska kyrkan i Årjängs kommun och våra åtta församlingar.

Två brandmän står och tittar på ett sönderbombat hus.

Act Svenska kyrkan agerar för Ukraina

Kriget i Ukraina drabbar många. Läget är akut! Behoven är stora och fortsätter att öka. Våra lokala partner finns på plats och stöttar befolkningen. Humanitära insatser pågår och fler förbereds. Din gåva behövs!

Våra verksamheter för vuxna startar 16 feb. Välkommen med i gemenskapen. Barn- och ungdomsgrupper startar upp v. 10 efter sportlovet.

From. 9 feb upphävs många av restriktionerna. Här hittar du information om vad som gäller i Nordmarkens pastorat.

Doplördagar

Välkommen att boka in dop på utvalda lördagar. Har ni klart namnet så ordnar vi resten.

Gudstjänster från Karlstad domkyrka, SVT och Sveriges radio

Många församlingar och pastorat sänder gudstjänster digitalt. Här hittar du länkar till gudstjänster i Karlstads domkyrka, tv och radio.

Tidningen kyrknytt

Vår tidning Kyrknytt kommer ut fyra gånger per år och innehåller informaiton om kommande händelser men även tillbakablickar. Klicka här för att läsa Kyrknytt!