Nordmarkens pastorat

I vardag och helg, glädje och sorg finns vi här för varandra - mitt i livet som det är. Varmt välkommen till Svenska kyrkan i Årjängs kommun och våra åtta församlingar.

Passionsandakt i Östervallskogs kyrka med Yvonne Olofsson och Marianne Tagesson Hansen.
Solistkonsert Silbodals kyrka, måndag 3 april kl. 17:00

Tillfälliga säkringar av gravstenarna

På flera kyrkogårdar arbetar vi med att stötta de gravstenar som inte är godkända vid våra gravstenskontroller. Detta är för att skapa en säker miljö för både arbetare och besökare. Klicka här för att läsa mer om denna åtgärd.

Annika Borg

Välkommen kyrkoherde Annika Borg till Nordmarkens pastorat. Det kommer en intervju med Annika i Kyrknytt nr 4 som utkommer 24 november. Missa inte detta!

Kyrkans klassiker

Upptäck kyrkans tro och liv under ett kalenderår, gör Kyrkans klassiker. Det handlar om att be, läsa bibeln, fira gudstjänst och träna sin omtanke om andra. När du gjort klassikern välkomnas du till biskopsgården, där det bjuds på blåbärssoppa.

Act Svenska kyrkan agerar för Ukraina

Kriget i Ukraina drabbar många. Läget är akut! Behoven är stora och fortsätter att öka. Våra lokala partner finns på plats och stöttar befolkningen. Humanitära insatser pågår och fler förbereds. Din gåva behövs!

Vi tror på alla människors lika värde. Vi gör skillnad.

Bli medlem

Gudstjänster från Karlstad domkyrka, SVT och Sveriges radio

Många församlingar och pastorat sänder gudstjänster digitalt. Här hittar du länkar till gudstjänster i Karlstads domkyrka, tv och radio.

Tidningen kyrknytt

Vår tidning Kyrknytt kommer ut fyra gånger per år och innehåller informaiton om kommande händelser men även tillbakablickar. Klicka här för att läsa Kyrknytt!