Lerums församling

Kontakt

Lerums församling Besöksadress: Kantor Edgrens väg 4, 44334 Lerum Postadress: BOX 126, 44323 LERUM Telefon: +46(302)522540 E-post till Lerums församling Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Lerums församling

Välkommen till Lerums församling! I Lerum bor ca 20 000 invånare varav 13 600 är kyrkotillhöriga. Församlingen har tre kyrkor med ett rikt gudtjänstliv och varierande verksamheter.

För att ta del av Lerums församlings kalendarium för sommaren, klicka här.

Sommarlek för de små, musikcafé och resor. Här kan du ta del av Lerums församlings program sommaren 2017. Välkommen!

Sommar i Lerums församling

Vi erbjuder kostnadsfria stödsamtal i friska livskriser och sorg, terapeutiska samtal för personlig utveckling och själavårdssamtal.

Kyrkans samtalsmottagning i Lerum

Den 17 september 2017 är det kyrkoval. Då får alla Svenska kyrkans medlemmar som fyllt 16 år välja vilka som ska företräda dem de kommande fyra åren.

Kyrkoval 2017