Lerums församling

Kontakt

Lerums församling Besöksadress: Kantor Edgrens väg 4, 44334 Lerum Postadress: BOX 126, 44323 LERUM Telefon: +46(302)522540 E-post till Lerums församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Lerums församling

Välkommen till Lerums församling! I Lerum bor ca 20 000 invånare varav 13 500 är kyrkotillhöriga. Församlingen har tre kyrkor med ett rikt gudtjänstliv och varierande verksamheter.

Välkommen att höra av dig!

Höst 2017

Lerums församling har mycket att erbjuda oavsett ålder och intressen! Vill du sjunga i kör, meditera, lära dig mer om kristen tro, eller gå på babymassage med din bebis? Välkommen att höra av dig!

Läs Felix Egegrens tankar inför helgen.

Tankar inför helgen

Jag tror och hoppas på att Gud är den som ser världen som den är och ser mig sådan jag är, på gott och ont. Jag tror och hoppas på att Gud är rättvis och rättfärdig och att Gud förväntar sig rättvisa och rättfärdighet, sanning och godhet av mig. Läs Felix Egegrens tankar inför helgen.

Lerums församling erbjuder verksamheter både för barn, unga och vuxna.

Verksamheter

Lerums församling erbjuder verksamheter både för barn, unga och vuxna.

Du är välkommen att bli en del av Svenska kyrkan och vår gemenskap oavsett vem du är. Här finns det en plats för dig som har frågor om tro, livet eller tankar kring dig själv. Men också för dig som vill engagera dig för rättvisa och en bättre värld, som vill sjunga i kör eller finna ro i en hektisk vardag.

Bli medlem

Välkommen till förskolan med det lilla extra.

Förskolan

Välkommen till förskolan med det lilla extra.

Att sjunga i kör ger glädje, gemenskap och nya vänner. Gammal som ung - vi har en kör för alla! Välkommen att sjunga med oss!

Musik & Körer