Foto: Eva Axbarr /Ikon

Konfirmation 2022/2023

Vem är du? Vad längtar du efter? När du är konfirmand finns möjlighet att fundera på sådant som du kanske inte gör varje dag: kärlek och vänskap, glädje och sorg, skuld och förlåtelse, liv och död, Gud och Jesus. Det finns utrymme för allvar och skoj, samtal och lek, musik och fika och naturligtvis läger! Det är också en möjlighet att lära känna nya personer och kanske få nya vänner. Välkommen som konfirmand i Lerums församling!

Att vara konfirmand i Lerums församling

Konfirmationen hör också samman med dopet, men det är inget krav att vara döpt för att börja i någon konfirmandgrupp. Vi som kommer att vara med som ledare på konfirmandträffarna är präster, pedagoger, musiker och unga ledare som själva var
konfirmander för inte så länge sedan. Du som är född 2008 är i år särskilt inbjuden till konfirmation i Lerums församling! Det går även bra att vara med i våra grupper om du är året äldre och inte konfirmerad.

Olika grupper

Det finns mycket som kan vara viktigt i livet och som kräver tid och engagemang. Konfirmandtiden gör också det, men vi vet att det inte är det enda i livet. Därför har vi olika grupper som träffas på olika sätt, både under skolterminerna och under sommarlovet för att du ska ha möjligheten att hitta den grupp som fungerar bäst för dig. Läs mer om alternativen nedan för att se vad som passar bäst.

Om det är så att du har särskilda behov kan vi hjälpa dig att hitta en grupp som passar om våra grupper inte gör det.

Frågor?

Om du har frågor eller funderingar så hör gärna av dig!

Läs mer!

Här kan du läsa vår konfafolder (PDF, öppnas i nytt fönster)

 

Här fyller du i ett formulär med de uppgifter vi behöver för att anmäla dig till konfirmation i Lerums församling.

Anmäl dig här

Läsårskonfirmation 2022/2023

För dig som vill träffas efter skolan mer regelbundet under höst- och vårterminen.

Sommarkonfirmation 2023

Sommarkonfirmation är alternativet för dig som gillar att åka på läger och att ha lediga kvällar under skolåret.

Mer om konfirmation

Här får du svar på några frågor om konfirmation i Lerums församling.