En ung tjej sitter på golvet och läser mellan bokhyllorna på ett bibliotek.

Daniels hörna

Upptäck referensbiblioteket som vi kallar för Daniels hörna. Det är en fin blandning av nya och gamla böcker. Du kan välja att sitta ner en stund och bläddra i eller låna hem efter du har skrivit på en lånesticka. Måndag-fredag våren 2024 kl. 8.00-17.00, Lerums församlingshem

I referensbiblioteket hittar du böcker om: Kyrkohistoria, Religionsdialog, Systematisk teologi, Bibelkommentarer, Bibelvetenskap, Kyrkohistoria, Uppslagsverk,  Luther, Handböcker, Etik, Frälsarkransen, Ideellt arbete, Gudstjänst, Sociala frågor, Kyrklig administration, Blandat, Biblar och psalmböcker, Bönböcker, Praktisk teologi, Psykologi/pedagogik, Poesi, Exegetik/bibelstudier, Församlingsarbete, Diakoni, Själavård, Uppbyggelse, Pilgrim, Teologi -äldre, Döden, Coffee table - böcker, Teologi, Liv & tradition, Religioner - allmänt, Kloster.

Kostnadsfritt att låna

Måndag - fredag våren 2024 kl. 10.00-17.00, Lerums församlingshem, Kantor Edgrens väg 4
(andra öppettider kan förekomma)