Kyrkshopen

Upptäck vårt varierade utbud av böcker, presenter och smycken med speciell betydelse. Betala smidigt med Swish och stöd samtidigt värdefulla ändamål.

I Aspenkyrkan, Aspenäs kyrka, Kyrkstugan och Församlingshemmet, hittar du vår omtänksamma och engagerade Kyrkshop. Vi erbjuder ett varierat utbud av böcker, presenter och smycken som bär en speciell betydelse. 

Vår samling inkluderar lokala smycken som är skapade av kopparplåten från Lerums kyrkas tak. Dessa smycken, såsom halsband och örhängen, är en påminnelse om vår församlings historia och symbolik. Vi har även vackra smycken, kors och armband tillverkade av olivträd från Israel. Dessa föremål bär med sig en särskild andlig och kulturell betydelse. 

För dig som vill stödja Act Svenska kyrkan har vi även ett utbud av produkter, inklusive servetter, ljus och tändstickor. Ditt köp kan göra skillnad och bidra till viktiga insamlingsändamål. 

Betala smidigt och säkert med Swish när du besöker vår Kyrkshop. Vi ser fram emot att välkomna dig och hjälpa dig att hitta något speciellt som passar dig eller någon du bryr dig om.