Kungälv-Ytterby församling

Kungälv-Ytterby församling Besöksadress: Fredriksbergsgatan 12, 44230 Kungälv Postadress: Box 344, 44210 Kungälv Telefon: +46(303)377000 E-post till Kungälv-Ytterby församling Webbplats

Kungälv-Ytterby församling

Välkommen till Kungälv-Ytterby församling!

Kungälv-Ytterby församling söker en diakon till Sjukhuskyrkan  vid Kungälvs sjukhus och Munkegärdekyrkan. Sista ansökan 8 september.

Diakon 80%

Kungälv-Ytterby församling söker en diakon till Sjukhuskyrkan vid Kungälvs sjukhus och Munkegärdekyrkan. Sista ansökan 8 september.

Dop, konfirmation, vigsel och begravningar - stora händelser i livet. De brukar också ibland kallas för "kyrkliga handlingar".

Dop, Konfirmation, Vigsel, Begravning

Gudstjänsten på söndagen är huvudnavet i församlingen, som sedan utvidgas som ringar på vattnet, genom våra möten och verksamheter under veckan. Gudstjänsten är ett möte här och nu, med varandra och med Gud.

Gudstjänst tro och liv

Barnen är viktiga i församlingens liv. När barnen inte finns med i gudstjänsten upplevs det ofta som att något fattas. Därför är barnen och hela familjen varmt välkomna till Kungälvs och Ytterbys gudstjänster.

Barn och familj

I Kungälv-Ytterby församling har du många möjligheter att sjunga, spela och lyssna till musik. Välkommen att vara med i våra musikverksamheter och att komma till våra musikgudstjänster.

Musik och körer