Kungälv-Ytterby församling

Kungälv-Ytterby församling Besöksadress: Fredriksbergsgatan 12, 44230 Kungälv Postadress: Box 344, 44210 Kungälv Telefon: +46(303)377000 E-post till Kungälv-Ytterby församling Webbplats

Kungälv-Ytterby församling

Välkommen till Kungälv-Ytterby församling!

Cafékväll med Mats Linde i Kungälvs församlingshem måndagen den 3 oktober kl 19.

Arbete pågår

Den 8 oktober är alla som brukar träffas i Kungälvs kyrka och församlingshem välkomna på en dag med föredrag av Berth Löndahl och aktiviteter för alla åldrar.

Gemenskapsdag

Välkommen att pröva på och lära dig grunderna i ikonmåleri och dess teologi i höst! Prästen Lars-Christian Hellgren leder kursen.

Ikonverkstad

Välkommen med på församlingens retreat 14 till 16 oktober 2016.

Retreat: Kom och ät!

Välkommen med på församlingens retreat 14 till 16 oktober 2016.

Föreläsaren Gunnar Netterfors berättar om den danske prästen, dramatikern och motståndsmannen Kaj Munk i Kungälvs församlingshem kl 11 den 5 oktober.

Mordet på Kaj Munk

Dop, konfirmation, vigsel och begravningar - stora händelser i livet. De brukar också ibland kallas för "kyrkliga handlingar".

Dop, Konfirmation, Vigsel, Begravning

Gudstjänsten på söndagen är huvudnavet i församlingen, som sedan utvidgas som ringar på vattnet, genom våra möten och verksamheter under veckan. Gudstjänsten är ett möte här och nu, med varandra och med Gud.

Gudstjänst tro och liv

Barnen är viktiga i församlingens liv. När barnen inte finns med i gudstjänsten upplevs det ofta som att något fattas. Därför är barnen och hela familjen varmt välkomna till Kungälvs och Ytterbys gudstjänster.

Barn och familj

I Kungälv-Ytterby församling har du många möjligheter att sjunga, spela och lyssna till musik. Välkommen att vara med i våra musikverksamheter och att komma till våra musikgudstjänster.

Musik och körer