Kungälv-Ytterby församling

Kungälv-Ytterby församling Besöksadress: Fredriksbergsgatan 12, 44230 Kungälv Postadress: Box 344, 44210 Kungälv Telefon: +46(303)377000 E-post till Kungälv-Ytterby församling Webbplats

Kungälv-Ytterby församling

Välkommen till Kungälv-Ytterby församling!

Sommarkyrkan är igång 27 juni - 14 augusti. Välkommen till vägkyrka, öppna förskola, lunch, sommarmusik, spännande gäster och mycket mer!

Sommarkyrkan

Sommarmusik i Kungälvs kyrka med Ranrike spelmän, söndag 31 juli kl. 19

En folkmusikresa i Bohuslän i ton och visa

Sommarmusik i Kungälvs kyrka med Ranrike spelmän, söndag 31 juli kl. 19

Sommarkväll i Ytterby församlingshem 3 augusti kl 19 med Anders Eliasson.

Att göra skillnad

Sommarkväll i Ytterby församlingshem 3 augusti kl 19 med Anders Eliasson.

Sommarmusik med Helena Ek och Peter Janson i Kungälvs kyrka, söndag 7 augusti kl. 19

Speglingar

Sommarkväll i Kungälvs församlingshem 10 augusti kl 19 med Peter Halldorf.

Trons Vittnen

Sommarkväll i Kungälvs församlingshem 10 augusti kl 19 med Peter Halldorf.

Dop, konfirmation, vigsel och begravningar - stora händelser i livet. De brukar också ibland kallas för "kyrkliga handlingar".

Dop, Konfirmation, Vigsel, Begravning

Gudstjänsten på söndagen är huvudnavet i församlingen, som sedan utvidgas som ringar på vattnet, genom våra möten och verksamheter under veckan. Gudstjänsten är ett möte här och nu, med varandra och med Gud.

Gudstjänst tro och liv

Barnen är viktiga i församlingens liv. När barnen inte finns med i gudstjänsten upplevs det ofta som att något fattas. Därför är barnen och hela familjen varmt välkomna till Kungälvs och Ytterbys gudstjänster.

Barn och familj

I Kungälv-Ytterby församling har du många möjligheter att sjunga, spela och lyssna till musik. Välkommen att vara med i våra musikverksamheter och att komma till våra musikgudstjänster.

Musik och körer