Distriktsråd

Kungälv-Ytterby församling har fyra distriktsråd knutna till varje kyrka. Här kan du se vilka personer som ingår i distriktsråden.

Kungälvs kyrka
Lisbeth Billstedt, Gudrun Jarlby, Gunn-Britt Ivarsson
Bengt Gustafsson, Gunnar Jakobsson, Martin Magnusson (kyrkorådsrepresentant), Mikael Nordblom (vik. komminister).

Kastalakyrkan
Göran Sillén, Carina Frykman, Linnéa Andersson, Margareta Karlsson, Bertil Nelson (kyrkorådsrepresentant), Magnus Haglund (distriktspräst).

Ytterby kyrka
Marianne Ryrholm, Jonas Tobin, Mikael Samuelsson, Sigrid Thorsson, Gösta Osbeck, Margita Andersson, Erik Eliasson (kyrkorådsrepresentant), Gabriel Bengtsson (distriktspräst).

Munkegärdekyrkan
Elisabet Hammarén, Sara Karlsson, Lia Huerta Katalan, David Ankerson, EvaBritt Pedersen (kyrkorådsrepresentant), Filip Lindstrand (distriktspräst).