Distriktsråd

Kungälv-Ytterby församling har fyra distriktsråd knutna till varje kyrka. Här kan du se vilka personer som ingår i distriktsråden.

Kungälvs kyrka
Sonja Dahlberg (ordförande), Lisbeth Billstedt, Gudrun Jarlby, Gunn-Britt Ivarsson
Bengt Gustafsson, Martin Magnusson (kyrkorådsrepresentant), Evelina Bohlin (distriktspräst).

Kastalakyrkan
Martin Dalby Pedersen (ordförande), Maria Larsson, Carina Frykman, Göran Sillén, Bertil Nelson (kyrkorådsrepresentant), Magnus Haglund (distriktspräst).

Ytterby kyrka
Staffan Andersson (ordförande), Anna Hansson, Marianne Ryrholm, Anna Samuelsson, Birgitta Sten, Jonas Tobin, Erik Eliasson (kyrkorådsrepresentant), Gabriel Bengtsson (distriktspräst).

Munkegärdekyrkan
Iréne Gunnarsson (ordförande), Elisabeth Gunnarsson, Elisabet Hammarén, Björn Sjösvärd, Eva-Britt Pedersen (kyrkorådsrepresentant), Filip Lindstrand (distriktspräst).