Musikundervisning

I Kungälv-Ytterby församling finns möjlighet till musikundervisning i orgel och piano - samt även sånglektioner. För dig som redan spelar finns både psalmorkester och lovsångsteam.

Musikundervisning

Visste du att musikerna i Kungälv-Ytterby församling erbjuder musikundervisning? Barn från sex år har möjlighet till undervisning i orgel och piano, sånglektioner från tolv år. För mer information kontakta respektive musiker:

Kastalakyrkan & Munkegärdekyrkan: Maria Andersson: Orgel och piano. Telefon 0303-37 70 32.

Kungälvs kyrka: Helena Viklund: Orgel, piano & sång. Telefon 0303-37 70 12.

Ytterby kyrka: Åsa Gunnervik: Orgel, piano & sång. Telefon 0303-37 70 71. Torvald Petersson: Orgel (från tolv år, elever med pianokunskap) och piano. Telefon 0303-37 70 62.

Lovsångsteam

Gillar du att sjunga och spela lovsångsmusik? I församlingen finns flera lovsångsteam som också medverkar ibland i gudstjänsten. Lovsångsteamen drivs av ideellt engagerade personer i församlingen. Det finns flera olika team, både för barn, ungdomar och vuxna. Vill du veta mer, hör av dig till Maria Andersson, telefon 0303-377032.

Psalmorkester

Spelar du något blås- eller stråkinstrument och vill spela i kyrkan är du välkommen med i psalmorkestern i Ytterby kyrka. Psalmorkestern träffas på projektbasis och medverkar i gudstjänsten ett par gånger per termin. För mer information, kontakta Torvald Petersson, telefon 0303-377062.