Barnkörer

Det finns flera körer och musikgrupper för barn i Kungälv-Ytterby församling. Välkommen att vara med!

candela - barnkör årskurs 1-3

Vi välkomnar alla barn att sjunga i kör i Ytterby församlingshem. Vi sjunger sånger i blandade stilar, ibland något på engelska, och tränar upp förmåga till enkel stämsång, blandat med rytmiska övningar och rörelser. Några gånger per termin sjunger vi på gudstjänst i Ytterby kyrka.

Ytterby församlingshem (övervåningen)
Måndagar kl 17.15-18. Höststart 2 september 2019.

Anmäl här eller kontakta ledaren Åsa Gunnervik.

musikklubben årskurs 1-3

I Musikklubben frå barnen ta del av Bibelns berättelser genom sång, musiklek och skapande verksamhet. Ledarna kan hämta barn på Fontinskolan kl 15.45. Anmälan behövs.

Kungälvs församlingshem
Tisdagar kl 16-17. Höststart 3 september 2019.

Anmäl här eller kontakta ledarna Christina Carlsson och Klara Laurell.

Barnkör i kastalakyrkan

I Kastalakyrkan finns en barnkör som övar två söndagar i månaden kl 12 efter högmässan i kyrkan. Kören är för blandade åldrar. Barnen ges möjlighet att utveckla sin musikalitet, lära sig nya sånger och får sjunga vid några högmässor i Kastalakyrkan. Höststart 25 augusti 2019. För mer information, kontakta Maria Andersson.

Anmäl här

Lovsångsteam för barn och unga

I Munkegärdekyrkan och Kastalakyrkan finns några olika lovsångsteam, där barn och ungdomar spelar gitarr, bas, trummor, piano m.m. och sjunger tillsammans i kyrkan några gånger per termin. Lovsångsteamen leds av ideella. För mer information, hör av dig till kontaktperson Maria Andersson.

Åsa Gunnervik

Maria Andersson

Kantor, Kastalakyrkan, Munkegärdekyrkan

Christina Carlsson