Anmälan till barngrupper

Här kan du skicka in en anmälan för ditt barn till någon av grupperna som finns för barn upp till tolv år.

Fyll i formuläret nedan. Ledaren kommer sedan att kontakta er. Observera att ingen anmälan behövs till öppna verksamheter, som till exempel Öppna förskolan eller babyrytmik.

Du kan bara anmäla ett barn åt gången.

Mer information om tider för varje grupp hittar du under Barn och familj här på hemsidan. Du behöver inte använda formuläret om du inte vill - det går också bra att kontakta ledaren direkt.

Har du frågor om hur vi behandlar personuppgifter i Kungälv-Ytterby församling, hör av dig till församlingens expedition, 0303-377000, kungalv.forsamling@svenskakyrkan.se eller vänd dig till ledaren för gruppen. Har du/ni skyddade uppgifter ber vi er att kontakta ledaren direkt för anmälan i stället för att använda detta formulär.