Foto: Magnus Aronsson/IKON

För de yngsta

I Kungälv-Ytterby församling finns flera grupper för yngre barn och deras föräldrar. Till en del är det bara att komma, till andra grupper vill vi ha anmälan.

För aktuella tider: sök i kalendern

Babyrytmik

Till babyrytmiken är alla barn under 1,5 år välkomna tillsammans med förälder. Vi sjunger sånger, gör rörelselekar och har mysigt tillsammans. Eftersom de minsta står i centrum, får storasyskonen stanna hemma. Till babyrytmiken behöver man inte anmäla sig, utan kan komma när man vill. 

Kastalakyrkan: Torsdagar kl 13.30-15.00.
För frågor kontakta Ruth Hassling, tel 0303-37 70 17. 

Babymassage cirka 0-6 månader

Babymassage är ett enkelt sätt för dig att med medveten och kärleksfull beröring fördjupa och stärka kontakten mellan dig och ditt barn. Det ger ditt barn en bra start i livet. Barnet bör inte vara äldre än cirka sex månader. Till träffarna tar du med dig filt och handduk. Massageolja ingår i kursavgiften som är 150 kronor. Kursen innefattar normalt sex-sju tillfällen och vi träffas i Kungälvs församlingshem på tisdagar, en förmiddagsgrupp och en eftermiddagsgrupp. Förmiddagsgruppen passar särskilt dig som har äldre barn som går i förskola.
Nya grupper startar höstterminen 2020.

Anmäl ditt intresse här  eller kontakta Ruth Hassling, tel 0303-37 70 17.

Öppen förskola

Alla barn 0-6 år är välkomna tillsammans med någon vuxen till öppna förskolan. Vi leker tillsammans, fikar och sjunger och ibland firar vi enkla vardagsgudstjänster tillsammans. Det behövs ingen föranmälan, utan man kan komma och gå som man vill.   

Kastalakyrkan: Torsdagar kl 9.00-12.00. Ledare: Martina Asplund, Ruth Hassling. 

Kungälvs församlingshem: Fredagar kl 9.00-12.00. Ledare: Martina Asplund, Ruth Hassling. 

Ytterby församlingshem: Tisdagar kl 9.15-11.45 och torsdagar kl 9.15-12. Ledare: Elisabet De Bernardi, Catarina Andersson.