Foto: Magnus Aronsson/IKON

För de yngsta

I Kungälv-Ytterby församling finns flera grupper för yngre barn och deras föräldrar. Till en del är det bara att komma, till andra grupper vill vi ha anmälan.

Alla aktuella tider och grupper finns i kalendern

Babyrytmik - inställd under hösten 2021

Till babyrytmiken är alla barn under 1,5 år välkomna tillsammans med förälder. Vi sjunger sånger, gör rörelselekar och har mysigt tillsammans. Eftersom de minsta står i centrum, får storasyskonen stanna hemma. Till babyrytmiken behöver man inte anmäla sig, utan kan komma när man vill.

Babymassage cirka 0-6 månader - INSTÄLLD UNDER HÖSTEN 2021

Babymassage är ett enkelt sätt för dig att med medveten och kärleksfull beröring fördjupa och stärka kontakten mellan dig och ditt barn. Det ger ditt barn en bra start i livet. Barnet bör inte vara äldre än cirka sex månader. Till träffarna tar du med dig filt och handduk. Massageolja ingår i kursavgiften som är 150 kronor. Kursen innefattar normalt sex-sju tillfällen och vi träffas i Kungälvs församlingshem på tisdagar, en förmiddagsgrupp och en eftermiddagsgrupp. Förmiddagsgruppen passar särskilt dig som har äldre barn som går i förskola.

Öppen förskola - lekplatsträffar

Vi träffas för lek och gemenskap på lekplatser i Kungälv och Ytterby. Vi tar med leksaker. Uppdaterad information hittar du i Facebookgrupperna Barn och familj i Kungälv och Barn och familj i Ytterby.

Kompislekplatsen i Komarken: Torsdagar kl 10.00-11.30. Ledare: Martina Asplund

Kungälvs lekplats: Fredagar kl 10.00-11.30. Ledare: Martina Asplund

Lekporten i Ytterby: Tisdagar kl 9.45-11.45. Ledare: Elisabet De Bernardi, Catarina Andersson.