Isabelle Wingård sjunger med dottern Vendela i famnen.
Foto: Johanna Frostensson

För de yngsta

I Kungälv-Ytterby församling finns flera grupper för yngre barn och deras föräldrar. Till en del är det bara att komma, till andra grupper vill vi ha anmälan.

Alla aktuella tider och grupper finns i kalendern

Babymassage cirka 0-6 månader

Babymassage är ett enkelt sätt för dig att med medveten och kärleksfull beröring fördjupa och stärka kontakten mellan dig och ditt barn. Det ger ditt barn en bra start i livet.

Barnet bör inte vara äldre än cirka sex månader. Till träffarna tar du med dig filt och handduk. Massageolja ingår i kursavgiften som är 200 kronor.

Kursen innefattar runt sex tillfällen och vi träffas i Kungälvs församlingshem på tisdagar, en förmiddagsgrupp och en eftermiddagsgrupp. Förmiddagsgruppen passar särskilt dig som har äldre barn som går i förskola.

Förmiddagsgrupp 11.00-12.30

Eftermiddagsgrupp 13.30-15.00

Anmälan krävs.

Ledare: Ruth Hassling

Terminsstart: 6 september 2022 (En andra kurs under hösten startar 18 oktober)

Öppen förskola i Kungälv och Ytterby

Vi träffas för lek, sångsamling och enkelt fika på Öppen förskola. Uppdaterad information hittar du alltid i Facebookgrupperna Barn och familj i Kungälv och Barn och familj i Ytterby.

Kastalakyrkan: Torsdagar 9.00-12.00 Ledare: Martina Asplund och Erik Alpner. Terminstart: 8 september.

Ytterby församlingshem: Tisdagar och torsdagar kl 09.30-12.00 Ledare: Lena Ivarsson och Catarina Andersson. Terminstart: 1 september.

Kungälvs församlingshem: Fredagar 9.00-11.30 Ledare: Martina Asplund och Lena Ivarsson. Terminsstart: 16 september.

Anmälan till barngrupper

Här kan du skicka in en anmälan för ditt barn till någon av grupperna som finns för barn upp till tolv år.