Vill du bidra med händer och hjärta?

När människor ger av sin tid och engagemang växer gemenskapen. Vi är många som gör ideella insatser på olika sätt i Kungälv-Ytterby församling. Kanske vill du bli en av dem?

När människor ger av sin tid för andra växer gemenskapen – och så mår vi ofta bra själva av att stå till tjänst för andra. Vi blir del i ett sammanhang som också skapar mening. Att hjälpa till ideellt i en församling kan för en del vara för att man har en tro. För andra kan det vara en väg in i kyrkan. Inget uppdrag är dock på livstid - utan en överenskommelse som sätts från början.

I Kungälv-Ytterby församling finns fyra olika kyrkor: Kungälvs kyrka, Kastalakyrkan, Munkegärdekyrkan och Ytterby kyrka. Dessutom finns Sjukhuskyrkan på Kungälvs sjukhus och mötesplatsen Kontakten. Kyrkan finns också regelbundet på äldreboendena i församlingen.

Välkommen att göra en intresseanmälan om att göra en ideell insats i församlingen. I formuläret nedan kan du välja bland möjliga uppgifter där vi söker ideella. Du kan också fylla i ett eget förslag på vad du själv skulle vilja bidra med. Om du vill kan du markera vilken kyrka/distrikt du helst vill vara i.

När vi har fått in din anmälan blir du kontaktad av den person som ansvarar för den aktuella verksamheten. Du får då mer information om vad som krävs för uppdraget och om det blir aktuellt bestämmer ni sedan tillsammans upplägg och omfattning.  

 

Det här vill jag bidra med ideellt i Kungälv-Ytterby församling (ange ett eller flera alternativ)

Jag vill helst vara i följande kyrka/distrikt: