Foto: IKON

Barn och familj

Barnen är viktiga i kyrkans liv. De och hela familjen är varmt välkomna till både gudstjänster och olika grupper.

Anmälan till barngrupper

Här kan du skicka in en anmälan för ditt barn till någon av grupperna som finns för barn upp till tolv år.

Isabelle Wingård sjunger med dottern Vendela i famnen.

Nu är öppen förskola igång!

Vi har öppen förskola i Kastalakyrkan, Kungälvs församlingshem och Ytterby församlingshem.

Efter skolan

Pyssla. Baka. Leka. Spela. Tävla. Det händer mycket i Svenska kyrkans grupper efter skolan.

Gillar barnen att sjunga?

Det finns flera körer och musikgrupper för barn i Kungälv-Ytterby församling. Välkommen att vara med!

Messy Church

Messy church är en gemenskap för alla åldrar för dig som inte känner dig hemma i en vanlig söndagsgudstjänst. Välkommen till en eftermiddag med skapande, matgemenskap och en avslappnad stämning.

Barn i dopdräkt

Dop

I det kristna dopet får vi löftet om att Gud är med genom hela livet, vad som än händer. Vi får för alltid vara hans barn. Här finns mer information om dop!

Barn i gudstjänsten

Alla åldrar är lika välkomna till kyrkans gudstjänster. Vi försöker göra gudstjänsterna så barnvänliga som möjligt. Från cirka tre års ålder är barnen också välkomna till söndagsskolan - en egen samling för barnen.

Solen går upp över en sjö.

Sorgegrupp för föräldrar

Du som har mist ett barn är välkommen med i en sorgegrupp för föräldrar. Här kan du dela tankar och känslor med andra som är i samma situation.

Solens strålar bryter igenom molntäcket.

Sorgegrupp för barn och unga vuxna

Svenska kyrkan och Sjukhuskyrkan erbjuder sorgegrupp för barn och unga vuxna som förlorat en förälder eller syskon.

Trampolinen

Trampolinen är stödgrupper för barn och unga som lever i en utsatt situation. Grupperna är en samverkan mellan Kungälvs kommun och Svenska kyrkan.