Foto: Mona Davidsson

Kyrkogårdsförvaltningen

i Kungälv och Ytterby

Vi kan sköta gravplatsen åt dig

För dig som själv inte har möjlighet att sköta en gravplats kan vi hjälpa till.

Hitta graven

Nu har du möjlighet att söka gravar på vår gravkarta över kyrkogårdar i Kungälv och Ytterby.

Skogskyrkogården

Vi söker gravrättsinnehavare

Nu söker vi gravrättsinnehavare och intressenter till flera gravar på församlingens kyrkogårdar. Om ingen kontaktar kyrkogårdsförvaltningen innan mars 2023 kommer gravarna att återtas.

Bodar och grävmaskiner på Skogskyrkogården.

Nu är utbyggnaden av Skogskyrkogården igång

SHT Entreprenad AB vann upphandlingen om utbyggnaden av Skogskyrkogården. I maj var det byggstart för mångmiljonsatsningen.

Våra kyrkogårdar

I Kungälv och Ytterby finns fem kyrkogårdar. De flesta gravsätts idag antingen på Skogskyrkogården i Kungälv eller på Sankt Halvards kyrkogård i Ytterby.

Ceremonilokalen Bergsalen

Bergsalen

Bergsalen är en ceremonilokal för begravningar och ligger vid Skogskyrkogården i Kungälv.

Välkommen till oss Hanna!

När frisören blir trädgårdsmästare kommer skämten om saxar och klippning lika säkert som en knopp om våren. – Det finns fler likheter, säger Hanna Olovson. Båda är hantverksyrken där man träffar folk, pratar och ger service.

Kontakta Kyrkogårdsförvaltningen

Kyrkogårdsförvaltningen har kontor vid Skogskyrkogården i Kungälv. Välkommen att kontakta oss för visning av gravplats, beställning av gravskötsel eller andra frågor som rör våra kyrkogårdar.

Telefon: Expedition 0303-37 70 50 mån-tor 10-12, 13-15, fre 10-12.

Besöksadress: Dämmevägen 14 i Kungälv

Postadress: Box 344, 442 10 Kungälv