Foto: IKON

Efter skolan

Pyssla. Baka. Leka. Spela. Tävla. Det händer mycket i Svenska kyrkans grupper efter skolan.

PAX åk 1-3, Ytterby församlingshem

I gruppen PAX träffas vi efter skolan för att ha olika aktiviteter som att leka lekar, pyssla, spela spel, ha uteaktiviteter med mera. Det blir också enkelt mellanmål, sång och andakt.

I höst dubblerar vi PAX. Från och med höstterminen ses PAX två dagar i veckan i Ytterby församlingshem direkt efter skolan.

Vi hämtar alla i årskurs 1 och 2 på Sparråsskolan och Kastellegårdsskolan. Går du i årskurs 3 och vill bli hämtad på Sparråsskolan så hör av dig!

Vill du veta mer om PAX och gruppindelning, kontakta någon av ledarna Catarina Andersson och Lena Ivarsson. Anmälan behövs.

Tisdagar 15.00-16.30, årskurs 1-2
Torsdagar 14.00-16.00 med drop-in från 13.30, årskurs 3

Anmäl dig här.

Terminsstart tisdag 6 och torsdag 8 september.

Torsdagsklubben 6-9 år, Kastalakyrkan

Fritidsverksamhet med olika aktiviteter som lek, skapande verksamhet, spel och sång. Vi använder oss av SKATTEN - ett kreativt material där barnen på ett roligt och spännande sätt får ta del av Bibelns berättelser. Ledarna hjälper till att hämta barn från Sandbackaskolan och Strandskolan. Anmälan behövs.

Torsdagar 15.00-17.00

Anmäl dig här eller kontakta ledare Martina Asplund eller David Hermansson.

Terminsstart: 1 september

Fredagshäng1 åk 4-6, Kastalakyrkan

Fredagshäng1 är en grupp som träffas varannan fredag i Kastalakyrkan efter skolan. I den här gruppen hänger vi, snackar, fikar, spelar spel och lär oss om Gud. Anmälan behövs.

Varannan fredag 15.00-17.00.

Anmäl dig här eller kontakta ledare David Hermansson.

Terminsstart: 9 september

Fredax skolår 4-6, Ytterby församlingshem

I Fredax gör vi allt mellan himmel och jord, som att baka, leka, göra utflykter, ha andakter, spela spel, tävla, titta på film, fika – ja, listan kan bli lång. Anmälan.

Varannan fredag 15.00-17.00

Anmäl dig här eller kontakta Mattias Wodlén.

Barnkörer

Läs mer om barnkörer i Kungälv och Ytterby.