Efter skolan

Pyssla. Baka. Leka. Spela. Tävla. Det och mycket mer är det som händer i Svenska kyrkans grupper efter skolan.

PAX skolår 1-3 Ytterby församlingshem

I gruppen PAX träffas vi efter skolan för att ha olika aktiviteter som att leka lekar, pyssla, spela spel, ha uteaktiviteter m.m. Det blir också mellanmål, sång och andakt. Ledarna kan hjälpa till med att hämta barn i ettan och tvåan på Kastellegårdsskolan. Treorna kan gå själva från Klubben.

Vill du veta mer om PAX och gruppindelning, kontakta någon av ledarna Elisabet Eriksen och Catarina Andersson.

Ytterby församlingshem
Tisdagar kl 14.30-16.30. Höststart 3 september 2019.

Anmäl här

Torsdagsklubben 6-9 år Kastalakyrkan

Fritidsverksamhet som startar med mellanmål och följs av olika aktiviteter som lek, skapande verksamhet, spel och sång. Vi använder oss av SKATTEN - ett kreativt material där barnen på ett roligt och spännande sätt får ta del av Bibelns berättelser. Ledarna hjälper till att hämta barn från Sandbackaskolan och Strandskolan. Anmälan behövs.

Kastalakyrkan
Torsdagar kl 14-17. Höststart 5 september 2019.

Anmäl här eller kontakta någon av ledarna Christina Carlsson och David Hermansson.

fredagshäng1 10-12 år kastalakyrkan

Fredagshäng1 är en ganska ny grupp som träffas varannan fredag i Kastalakyrkan efter skolan. I den här gruppen hänger vi, snackar, fikar, spelar spel och lär oss om Gud. Anmälan behövs.

Kastalakyrkan
Varannan fredag kl 15-17. Höstart 13 sptember 2019.

Anmäl här eller kontakta ledare David Hermansson.

Taddaios skolår 4-6 Munkegärdekyrkan

Taddaios är gruppen för dig som som gillar att leka lekar, pyssla, baka och göra andra aktiviteter. Vi pratar också om viktiga frågor, läser i Bibeln och har smörgåsfika. Du kan själv vara med och påverka vad vi ska göra i gruppen. Och ibland brukar det också bli något läger. Ledare hösten 2019 är Katarina Garelius, telefon 0303-377042. Anmälan behövs.

Munkegärdekyrkan
Fredagar jämna veckor kl 15-17. Höststart 20 september 2019.

Anmäl här

Fredax skolår 4-6 Ytterby församlingshem

I Fredax gör vi allt mellan himmel och jord, som att baka, leka, göra utflykter, ha andakter, spela spel, tävla, titta på film, fika – ja listan kan bli lång. Anmälan.

Ytterby församlingshem
Fredagar jämna veckor kl 15-17

Anmäl här eller kontakta Mattias Wodlén.

Barnkörer

Läs mer om barnkörer i Kungälv och Ytterby.

Catarina Andersson

Barn och familj, Ytterby kyrka och församlingshem, Barnledare, Munkegärdekyrkan