Foto: IKON

Efter skolan

Pyssla. Baka. Leka. Spela. Tävla. Det och mycket mer händer i Svenska kyrkans grupper efter skolan.

PAX skolår 1-3 Ytterby församlingshem

I gruppen PAX träffas vi efter skolan för att ha olika aktiviteter som att leka lekar, pyssla, spela spel, ha uteaktiviteter med mera. Det blir också enkelt mellanmål, sång och andakt. Ledarna kan hjälpa till med att hämta barn i ettan och tvåan på Kastellegårdsskolan och Sparråsskolan. Treorna kan gå själva från Klubben.

Vill du veta mer om PAX och gruppindelning, kontakta någon av ledarna Elisabet De Bernardi och Catarina Andersson.

Ytterby församlingshem
Tisdagar kl 15.00-16.30.

Anmäl här

Torsdagsklubben 6-9 år Kastalakyrkan

Fritidsverksamhet med olika aktiviteter som lek, skapande verksamhet, spel och sång. Vi använder oss av SKATTEN - ett kreativt material där barnen på ett roligt och spännande sätt får ta del av Bibelns berättelser. Ledarna hjälper till att hämta barn från Sandbackaskolan och Strandskolan. Anmälan behövs.

Kastalakyrkan
Torsdagar kl 15.00-17.00.

Anmäl här eller kontakta ledare Martina Asplund eller David Hermansson.

fredagshäng1 10-12 år kastalakyrkan

Fredagshäng1 är en grupp som träffas varannan fredag i Kastalakyrkan efter skolan. I den här gruppen hänger vi, snackar, fikar, spelar spel och lär oss om Gud. Anmälan behövs.

Kastalakyrkan
Varannan fredag kl 15.00-17.00.

Anmäl här eller kontakta ledare David Hermansson.

Fredax skolår 4-6 Ytterby församlingshem

I Fredax gör vi allt mellan himmel och jord, som att baka, leka, göra utflykter, ha andakter, spela spel, tävla, titta på film, fika – ja, listan kan bli lång. Anmälan.

Ytterby församlingshem
Fredagar jämna veckor kl 15.00-17.00.

Anmäl här eller kontakta Mattias Wodlén.

after school, årskurs 4, Munkegärdekyrkan

Måndag 16 november startar en ny grupp i Munkegärdekyrkan. Då träffas fjärdeklassare för att leka, pyssla, undersöka, tänka och skratta tillsammans.
Fika serveras. Gruppen är öppen och gratis att delta i för den som vill komma – men vi vill gärna ha en intresseanmälan.
Ledare är Catarina Andersson, barnledare, samt Isak Hernquist, vik församlingspedagog.
Sista träffen för höstterminen blir den 14 december.

Munkegärdekyrkan
Måndagar kl 14.00-16.30

Anmäl här

Barnkörer

Läs mer om barnkörer i Kungälv och Ytterby.

Catarina Andersson

Munkegärdekyrkan, Barnledare, Barn och familj, Ytterby kyrka och församlingshem