Kastalakyrkan

Kastalakyrkan från 1980 är distriktskyrka i Svenska kyrkan - Kungälv-Ytterby församling och området Komarken. Här firas gudstjänst på söndagar kl 10 och mässa tisdagar kl 20.

Gudstjänst i Kastalakyrkan

Varje söndag är hela familjen, ung som gammal välkomna att fira gudstjänst i Kastalakyrkan kl 10. Under predikan är barnen välkomna till barnsamling i grupper för olika åldrar. Efter gudstjänsten är alla också välkomna till kyrkkaffe.

Vi ser gärna att många är delaktiga i gudstjänsten och det som sker runtomkring. Här hjälps vi åt att ordna kyrkkaffe. Vi har lovsångsteam och kör. Några är med som förebedjare - andra leder barnsamlingarna. Vill du veta mer om ideella uppdrag i gudstjänsten eller annan verksamhet som sker i kyrkan: kontakta någon av kyrkans anställda.

Palmsöndag med palmbladsprocession i Kastalakyrkan. Bild: Karolina Braun

öppettider

Kastalakyrkan är öppen i samband med gudstjänst och verksamhet. Är det låst är du välkommen att ringa på dörren, så kanske någon finns i kyrkan som kan öppna!

Högmässa söndagar kl 10.
Kvällsmässa tisdagar kl 20.
Våffelcafé tisdagar kl 10-12, med middagsbön kl 12.
Öppen kyrka torsdagar kl 10-12.

Vardagsverksamhet i Kastalakyrkan

I Kastalakyrkan finns öppen förskola, babyrytmik och andra barngrupper, körer, våffelcafé, konfirmander, ungdomsgruppen Kefas med mera. All information om verksamheten hittar du under respektive rubrik i menyn.

Gå direkt till
Barn och familj
Ung

Predikningar från Kastalakyrkan

Du kan lyssna på predikningar från Kastalakyrkan på Söndag hela veckan.

Vi som jobbar i Kastalakyrkan

Maria Andersson

Kantor, Kastalakyrkan, Munkegärdekyrkan

Christina Carlsson

Kungälv-Ytterby församling

Kungälvs kyrka och församlingshem, Barn och familj, Kastalakyrkan, Familjediakon

Magnus Haglund

Kastalakyrkan, Präst

Ruth Hassling

Kastalakyrkan, Kungälvs kyrka och församlingshem, Barn och familj

David Hermansson

Kastalakyrkan, Församlingspedagog

Ingela Lönn

Diakon, Kastalakyrkan

Linus Åsemyr

Församlingsvärd, Kyrkvaktmästare, Kastalakyrkan, Munkegärdekyrkan

Kontakta Svenska kyrkan i Kungälv och Ytterby

Expedition: Fredriksbergsgatan 12, 442 30 Kungälv

Öppet: mån-fre kl 10-12 och mån-tors kl 13-15.

Postadress: Box 344, 442 10 Kungälv

E-post till Kungälv-Ytterby församling