Kastalakyrkan i Kungälv
Foto: Karolina Braun

Kastalakyrkan

Kastalakyrkan från 1980 är distriktskyrka i Svenska kyrkan - Kungälv-Ytterby församling och området Komarken. Här firas gudstjänst på söndagar kl 10.00 och mässa tisdagar kl 20.00.

Gudstjänst i Kastalakyrkan

Varje söndag är hela familjen, ung som gammal välkomna att fira gudstjänst i Kastalakyrkan kl 10.00. Under predikan är barnen välkomna till barnsamling i grupper för olika åldrar. Efter gudstjänsten är alla också välkomna till kyrkkaffe.

Vi ser gärna att många är delaktiga i gudstjänsten och det som sker runtomkring. Här hjälps vi åt att ordna kyrkkaffe. Vi har lovsångsteam och kör. Några är med som förebedjare - andra leder barnsamlingarna. Vill du veta mer om ideella uppdrag i gudstjänsten eller annan verksamhet som sker i kyrkan: kontakta någon av kyrkans anställda.

Palmsöndag med palmbladsprocession i Kastalakyrkan. Foto: Karolina Braun

Kastalakyrkan är öppen i samband med gudstjänst och verksamhet. Är det låst är du välkommen att ringa på dörren, så kanske någon finns i kyrkan som kan öppna!

Högmässa söndagar kl 10.00 (sommartid kl 9.30)
Kvällsmässa tisdagar kl 20.00.
Våffelcafé tisdagar kl 10.00-12.00, med middagsbön kl 12.
Öppen kyrka torsdagar kl 10.00-12.00.

Vardagsverksamhet i Kastalakyrkan

I Kastalakyrkan finns öppen förskola, babyrytmik och andra barngrupper, körer, våffelcafé, konfirmander, ungdomsgrupper med mera.

OBS Verksamheterna anpassas efter myndigheternas riktlinjer under coronapandemin.

Kontakta Svenska kyrkan i Kungälv och Ytterby

Expedition: Fredriksbergsgatan 12, 442 30 Kungälv

Öppet: mån-fre kl 10-12 och mån-tors kl 13-15.

Postadress: Box 344, 442 10 Kungälv

E-post till Kungälv-Ytterby församling

Mejladresser och direktnummer till personal finns HÄR