Trampolinen

Trampolinen är stödgrupper för barn och unga som lever i en utsatt situation. Grupperna är en samverkan mellan Kungälvs kommun och Svenska kyrkan.

Trampolingruppen träffas vid femton tillfällen, ca en och en halv timma en eftermiddag i veckan. Grupperna är till för barn och unga som i sin närhet har till exempel:

• beroendeproblematik
  • psykisk ohälsa
  • bråk, hot eller våld
Trampolinen Bild: Gustav Hugosson

Syftet med Trampolingrupperna är att

• erbjuda en trygg miljö där man kan prata om det man varit med om
  • ge möjlighet att dela erfarenheter med andra i liknande situation
  • ge hjälp att förstå sina egna behov och hur man tänker och känner
  • ha roligt tillsammans

Kontakta Lennart Åkerlund om du vill veta mer om Trampolinen. Du kan också vända dig till kommunens Gemensam mottagning på telefon 0303-23 93 77.

Du kan också läsa mer på Kommunens hemsida

Lennart Åkerlund

Kungälv-Ytterby församling