Kefas

Kefas träffas varje fredag kl 19 i Kastalakyrkan. Ungdomar från konfirmandåldern och uppåt är välkomna med. Vi umgås och gör olika aktiviteter.

Kefas betyder klippa

I Bibeln används ibland bilden av klippa för att beskriva Gud. Han är stabil. Han står fast, hur mycket det än stormar i livet. Han håller att bygga sitt liv på. Kefas vill vara en trygg miljö där man kan vara sig själv och också få vara med och forma kvällarna. Programmet är varierat och vi träffas i Kastalakyrkan på fredagskvällar kl. 19-24. Välkommen du som är mellan 13-19 år!

Vill du fråga om något kan du kontakta David Hermansson.

Höstterminen 2019 startar vi den 30 augusti.

David Hermansson

Kungälv-Ytterby församling