Kungälv-Ytterby församling Besöksadress: Fredriksbergsgatan 12, 44230 Kungälv Postadress: Box 344, 44210 Kungälv Telefon: +46(303)377000 E-post till Kungälv-Ytterby församling

Skogskyrkogården

Uppe på Fontinberget, intill motionspår och skogsstigar, ligger Skogskyrkogården - den största och nyaste begravningsplatsen i Kungälv.

På Skogskyrkogården finns ceremonilokalen Bergsalen. Här har också kyrkogårdsförvaltningen sitt kontor. Förutom gravsättning i kist/urngrav finns här möjlighet till gravsättning i minneslund och även askgravlund.

Kontakta Kyrkogårdsförvaltningen

Kyrkogårdsförvaltningen har kontor vid Skogskyrkogården i Kungälv. Välkommen att kontakta oss för visning av gravplats, beställning av gravskötsel eller andra frågor som rör våra kyrkogårdar.

Telefon: 0303-37 70 50 må-fr 10-11

Besöksadress: Dämmevägen 14 i Kungälv