Våffelcafé i Kastalakyrkan

På tisdagar är dörrarna öppna på övervåningen i Kastalakyrkan. Då är alla välkomna in till våffelservering, gemenskap och middagsbön.

Till våffelcafet i Kastalakyrkan är alla välkomna, stora som små. Varje tisdag under terminerna kommer en grupp församlingsbor och ordnar så att du kan få kaffe eller saft och våffla med grädde och sylt för en billig peng.

Klockan 10 öppnar vi dörrarna och du är välkommen inen liten stund, eller resten av förmiddagen. Våffelserveringen är igång fram till klockan 12 då alla som vill kan vara med på middagsbön i kyrkan.

Har du några frågor, eller vill vara med i gruppen som ordnar med våffelcafét, kontakta Ingela Lönn.

Hösten 2019 är caféet öppet under perioden 3 september-26 november.

Ingela Lönn

Kungälv-Ytterby församling