Kungälvs församlingshem
Foto: Karolina Braun

Kungälvs församlingshem

Kungälvs församlingshem ligger i centrala Kungälv. Här erbjuder Svenska kyrkan verksamhet som öppen förskola, babymassage, körer, bibelstudier med mera.

Verksamhet i Kungälvs församlingshem

Under veckorna pågår mycket verksamhet i församlingshemmets lokaler, som exempelvis öppen förskola , babymassage på tisdagar, flera barnkörer, kammarkör, bibelstudier, gemenskapskaffe med mera. Projektet Trampolinen, stödgrupper för barn i utsatta familjer, finns också i huset, liksom församlingens expedition.

Öppettider:

Kungälvs församlingshem håller öppet vid verksamheter. I samma byggnad ligger expeditionen som har öppet mån-tors kl 10.00-12.00, 13.00-15.00, fre 10.00-12.00. Tiderna kan ändras i samband med helger och semestrar.

Hyra lokal

Det finns vissa möjligheter att hyra församlinghemmet, framför allt i samband med dop och begravning, men det kan också finnas möjligheter för ideella föreningar att hyra. Lilla salen rymmer 50 personer och Stora salen 150 personer. Även mindre mötesrum finns. För bokning, hyrestaxa och hyresvillkor, kontakta församlingens expedition.

Kontakta Svenska kyrkan i Kungälv och Ytterby

Expedition: Fredriksbergsgatan 12, 442 30 Kungälv

Öppet: mån-fre kl 10-12 och mån-tors kl 13-15.

Postadress: Box 344, 442 10 Kungälv

E-post till Kungälv-Ytterby församling

Mejladresser och direktnummer till personal finns HÄR

Aktuellt från Kungälv-Ytterby församling