Kyrkstugan

Mitt emot Kungälvs kyrka vid Gamla Torget ligger Kyrkstugan. Huset har en brokig bakgrund och har varit alltifrån fängelse till föreningslokal. I dag är det Svenska kyrkan som äger lokalen.

I Kyrkstugan serveras kyrkkaffe varje söndag efter gudstjänsten kl 11. Kyrkstugan används regelbundet för Svenska kyrkans egen verksamhet och möten. Lokalen används också ofta av dopfamiljer och som plats för minnesstund efter begravningar. I mån av plats kan den också hyras av ideella föreningar, församlingar, kommun och privatpersoner. Lokalen hyrs däremot inte ut till företag och kommersiella verksamheter.

Kyrkstugan rymmer upp till 50 personer. Köket är fullt utrustat med spis, kaffebryggare, diskmaskin, koppar, fat och så vidare. För bokning, samt uppgift om hyrestaxa och hyresvillkor, kontakta församlingens expedition.

Kyrkstugan karta

Kontakta Svenska kyrkan i Kungälv och Ytterby

Expedition: Fredriksbergsgatan 12, 442 30 Kungälv

Öppet: mån-fre kl 10-12 och mån-tors kl 13-15.

Postadress: Box 344, 442 10 Kungälv

E-post till Kungälv-Ytterby församling

Mejladresser och direktnummer till personal finns HÄR