Other languages with Google Translate

Kontakt

Skellefteå Sankt Olovs församling Besöksadress: Kyrkogatan 6, 93134 Skellefteå Postadress: BOX 376, 93124 SKELLEFTEÅ Telefon:+46(910)787800 E-post till Skellefteå Sankt Olovs församling

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Skellefteå Sankt Olovs församling

Trägolvet i Sankt Olovs kyrka i Skellefteå ska renoveras.

Renovering i Sankt Olovs kyrka

Trägolvet i Sankt Olovs kyrka i Skellefteå ska renoveras. Kyrkan kommer därför att vara stängd från och med den 26 augusti till och med den 1 oktober. Gudstjänsterna flyttas till Sankt Olovsgården. Övriga kyrkor i Sankt Olovs församling är öppna som vanligt.

Aktuellt från Skellefteå pastorat

fakta om sankt olovs församling

Sankt Olovs församling är en av fem församlingar i Skellefteå pastorat. Församlingen har cirka 15 500 medlemmar, 34 anställda, fyra kyrkor, ett krematorium och två kyrkogårdar.