Lediga tjänster

Här hittar du alla lediga tjänster och information om dessa i Svenska kyrkan i Skellefteå. Saknas dokument så finns det inga lediga tjänster här för tillfället, men du är alltid välkommen att höra av dig med en intresseanmälan.

Byske kyrka i oskärpa betraktad genom en höstfärgad björk längs allén som leder mot kyrkan.

Arbetsledande komminister till Byske-Fällfors församling

Alldeles vid havet, samtidigt inne i skogen. En knapp halvtimme till centrum av en växande stad. Närheten till hav och skog gör Byske laxdal till en plats för rekreation och vackra naturupplevelser. Församlingen utförs av ca 3500 medlemmar, tre kyrkor med olika prägel och ett drivet arbetslag, vars hjärta klappar för bygden. Vi finns där människor finns och möts, unga som gamla och vill vara en församling som ger möjlighet till tro i gemenskap. Vill du vara en del av detta? Nu söker vi en arbetsledande komminister till församlingen!

Vill du jobba här?

Är du präst, diakon eller musiker och nyfiken på om Skellefteregionen skulle vara ett ställe för dig? Hör av dig till oss, så berättar vi mer!

Klicka här för att kontakta oss