Gåvor

Hjälp oss att hjälpa!

Svenska kyrkan arbetar för att hjälpa människor att få ett bättre liv runt om i Sverige och över hela världen.

Att ge en gåva är att ge en annan människa ett hopp, en möjlighet och en framtid.

Vill du stödja vårt arbete?

Lokal verksamhet

Vill du stötta arbetet på det lokala planet? Skänk en gåva till vår breda verksamhet så ser vi till att pengarna hamnar där de gör mest nytta för tillfället.

Lokal omsorg

Vill du stötta omsorgsarbetet på hemmaplan? Skänk en gåva till vårt diakonala arbete med människor i utsatta livssituationer.

Internationellt

Svenska kyrkan samarbetar internationellt genom hjälpalliansen Act. Skänk en gåva till Act Svenska kyrkan och ge fler människor möjlighet att själva skapa sig ett bättre liv.