Foto: Matilda Wormwood / Pexels

Här hittar du nyheter som publicerats på vår webbsida.

Nyheter från Svenska kyrkan i Skellefteå

Prenumerera via RSS

Sillfest i Kusmark

Publicerad:

Det blir inte surströmming i Folkets hus i Kusmark som avslutning på Kvar i stan? i sommar. – Det finns ingen surströmming att få tag på, berättar församlingsvärden Lill Lindström-Lundgren.

Sommarskoj på Kyrkholmen

Publicerad:

På tisdagarna under sommaren kommer det finnas något extra att göra för alla barn som kommer till Kyrkholmen. Det är olika händelser varje tisdag, som exempelvis en tipsrunda, ansiktsmålning, vattenlek mm.

Morö backe kyrka öppen

Publicerad:

Med anledning av den tragiska händelsen där en ung flicka påträffats svårt skadad på Morö backe är kyrkan öppen från kl 10.00 idag lördag 9 juli.

Summer 4 U

Sommarlovs-dagläger i Skellefteå landsförsamling

Barnens dag!

Publicerad:

Boka in 20 augusti för en dag fullspäckad av aktiviteter! Runt Församlingsgården (Brännavägen) och Kyrkholmen kommer det att krylla av skojiga aktiviteter för barn!