Prenumerera via RSS

Kyrksöndag firar fem år

Publicerad

Kyrksöndag i Morö Backe kyrka, som arrangeras av EFS Morö Backe, firar femårsjubileum på söndag.

Berättelser på temat Min resa

Publicerad

Sankt Olovs församling är medarrangör i Berättarfestivalen även i år. Den 15-16 oktober blir det fyra lunchföreläsningar på temat Min resa av fyra lokala berättare.

Allt vatten är avstängt

Publicerad

Kyrkogårdarna i Skellefteå pastorat rustar för vintern och nu är allt vatten avstängt fram till våren.

Två nya herdar i Skellefteå

Publicerad

Nu är det klart med nya församlingsherdar i Kågedalens församling och Jörn-Bolidens församling.