Några mammor sitter i en ring på golvet med sina bebisar. En bebis tittar nyfiket på ett levande ljus som står i mitten.

Öppna förskolan

Öppna förskolan, barn- och föräldraträffar...  begrepp som väcker minnen hos många eftersom det är verksamhet som har funnits i många år. Hit kan du som är hemma med barn komma och få en stund tillsammans med varandra och med andra barn och vuxna.

Öppna förskolan i Jörn-Bolidens församling

En flicka sitter i knät på en ledare runt ett bord. Några andra barn sitter bredvid.

Öppna förskolan i Boliden

Öppen förskola för barn tillsammans med vuxen. Kaffe, the och vatten bjuder vi på. Frukt och smörgås finns att köpa.

Öppna förskolan i Kågedalens församling

Öppna förskolan i Kåge och Ersmark

Öppna förskolan riktar sig till alla leksugna daglediga barn och bebisar med föräldrar.

Öppna förskolan i Sankt Olovs församling

Ett barn visar glatt upp en bit ljusblå lera som hen jobbat med.

Öppna förskolan i Morö backe kyrka

Torsdagar 09.00 – 11.30 och fredagar 09.00 – 11.30

Ett litet barn står på alla fyra på golvet.

Öppna förskolan i Bergsbykyrkan

Måndagar 09.00-13.30

Öppna förskolan - TilLiten

Sankt Olovsgården, måndagar 9-12. Har du ett litet barn 0-6 år med funktionsnedsättning eller en sjukdom som leder till anpassningar i det dagliga livet? ​Då är öppna förskolan TilLiten en plats för ditt barn och dig.

Öppna förskolan i Skellefteå landsförsamling

Två bebisar sitter på golvet och leker.

Öppna förskolan i Söderkyrkan

Måndagar kl. 09.00-12.00.

Följ Öppna förskolan på Instagram!

Visste du att Öppna förskolan har ett Instagramkonto som du kan följa? Sök efter oppna.forskolan.svkskelleftea