Svenska kyrkan Lidköping

Kom som du är och ta del av gemenskap och glädje. Vi hoppas du får något med dig på din resa genom livet och kanske du också får med dig något som fördjupar din tro och ditt engagemang.

Ta del av veckokalendern

Ta mig dit!
På tisdag 15 juni firas den sista veckomässan kl. 17.00 i Mariakyrkan. Till denna mässa måste du anmäla dig. Du kan ringa till kansliet eller anmäla dig direkt här på hemsidan.

Urbruktagande av S:ta Maria kyrka

Här kan du ladda ner facit för det korsord som fanns med i sommarens församlingstidning.

Facit för sommarens korsord

Just nu lever 135 miljoner människor i akut behov av humanitärt stöd runt om i världen. I och med coronapandemin ökar behoven av stöd i redan utsatta situationer. Genom lokala partners är vi på plats och bidrar bland annat med sanitet, mat, vatten och trygghet.

Ge en gåva till katastrofinsatser