Svenska kyrkan Lidköping

Kom som du är och ta del av gemenskap och glädje. Vi hoppas du får något med dig på din resa genom livet och kanske du också får med dig något som fördjupar din tro och ditt engagemang.

Ta del av veckokalendern

Ta mig dit!

Funderat på barndop?

Under pandemin är det många saker som inte blivit av. Vissa aktiviteter har fått flyttas fram till senare tillfälle, och vissa har helt enkelt fått strykas ur agendan. Är dopet en sådan aktivitet för er? Varför inte ett dop i trädgården i sommar, eller testa drop in-dop?

Sommarschemat i S:t Nicolai kyrka

Öppen kyrka i några dagar till, sen tar sommarschemat vid. Vi gläds åt att åter kunna fira gudstjänst igen. Varmt välkommen!

Bilden är nedladdad från Shutterstock.

Musik

I Lidköpings församling erbjuds ett rikt musikliv. Här firas regelbundet musikgudstjänster, och tillsammans med Lidköpings konsertförening bjuds det på ett varierat utbud av konserter.

Aktiviteter för barnen

Under sommarens öppethållande i S:t Nicolai kyrka finns en hel del aktiviteter för de minsta. Ta kontakt med sommarkyrkoteamet för mer information om de olika uppdragen.

Gemensamma promenader

Välkommen till en kortare promenad tillsammans med andra. Vi håller behörigt avstånd, men ändå en tydlig gemenskap. Samling utanför kyrkan. En av församlingens diakoner medverkar alltid.

Ge en gåva till katastrofinsatser

Just nu lever 135 miljoner människor i akut behov av humanitärt stöd runt om i världen. I och med coronapandemin ökar behoven av stöd i redan utsatta situationer. Genom lokala partners är vi på plats och bidrar bland annat med sanitet, mat, vatten och trygghet.