Svenska kyrkan Lidköping

Kom som du är och ta del av gemenskap och glädje. Vi hoppas du får något med dig på din resa genom livet och kanske du också får med dig något som fördjupar din tro och ditt engagemang.

Ta del av veckokalendern

Ta mig dit!

Resultat i kyrkovalet

De preliminära valresultaten är nu klara.

Bilder till fastan och påsken
Kan användas till texten: Finns det något du ångrar? Behöver du be om förlåtelse?
Berätta för någon vad du beundrar hos hen

Lidköpings församling inbjuder till Leva vidare träffar i höst

Välkommen med din anmälan, direkt på hemsidan!

Sökning gravrättsinnehavare

Om vi inte får kontakt med anhöriga kommer gravplatsen att betraktas som återlämnad till församlingen. Det kan medföra att gravanordningen tas bort.

Nu startar vi upp en Alphakurs igen!

En Alphakurs är en grundkurs i kristen tro, där du fördjupar dina kunskaper genom föreläsningar och samtal.

Mötesplatser

Varje vecka möts hundratals människor inom kyrkans verksamheter och aktiviteter; medarbetare, ideella och besökare i en enda härlig mix. I höst fortsätter vi med våra gemensamma promenader, och vi startar äntligen med Öppen dörr igen.

Bilden är nedladdad från Shutterstock.

Musik

I Lidköpings församling erbjuds ett rikt musikliv. Här firas regelbundet musikgudstjänster, och tillsammans med Lidköpings konsertförening bjuds det på ett varierat utbud av konserter.

Funderat på barndop?

Under pandemin är det många saker som inte blivit av. Vissa aktiviteter har fått flyttas fram till senare tillfälle, och vissa har helt enkelt fått strykas ur agendan. Är dopet en sådan aktivitet för er? Varför inte ett dop i trädgården, eller testa drop in-dop?

Taizégudstjänst

I höst firas Taizégudstjänster i S:t Sigfrids kyrka. Många av er har säkert hört talas om det, men kanske inte känner till det så väl. Maria Dufberg försöker sig på en förklaring.