Foto: Alex & Martin

Barnaktiviteter

Varje vecka erbjuds flera olika barngrupper i våra kyrkor. Både öppna verksamheter och verksamheter som kräver anmälan. Varför inte babysång för de minsta eller härligt häng med musik och spel för de lite äldre.

Sång och lek för stora och små - öppen förskola (0-6 år med föräldrar)

Mariagården

Öppen verksamhet för föräldrar med baby/barn.
Onsdagar kl. 9.30-11.30.

Här ges möjlighet att fika, leka, sjunga eller bara umgås. 

Följ gärna vår facebooksida ”Sång & lek för STORA och små” för kontinuerlig info. Vid frågor kontakta: Josefin Creutzer.

Sigfridskyrkan

Måndagar 9.30-11.30 i Sigfridskyrkan. Vi leker, har samling, sjunger och fikar tillsammans. Följ gärna vår facebooksida ”Sång & lek för STORA och små” för kontinuerlig info.  Kontaktperson för gruppen är Sofia Andersson. 

Gruppverksamhet i Sigfridskyrkan

I samtliga tre grupper har vi samma mål. I vår verksamhet skall barnen få lära kyrkorummet och lära sig om bibeln och dess berättelser. Vi pratar om våra högtider och varför vi firar dem. Varje gång har vi en kyrkstund. Barnen är välkomna med sina frågor och funderingar. Vi vill att barnen skall känna sig hemma i Sigfridskyrkan och att få vara den dom är utan att prestera. I vår härliga källare finns gott om möjligheter till lek, pyssel och andra aktiviteter så som pingis, airhockey m.m Varje gång finns en planerad aktivitet men också tid för fri lek. Vi tycker det är viktigt att alla barn blir sedda och att vår verksamhet håller god kvalité. Därför har vi begränsat antal platser i våra grupper. I varje grupp finns plats för 15 barn.

Lill-Miniorer med sång åk F-1
Tisdagar 13.30-15.00

Miniorer åk 2-3
Torsdagar kl. 14.00-15.30

Juniorer åk 3-5
Tisdagar kl. 15.30 -17

Storjuniorer åk 6-7
Fredagar efter skolan fram till kl. 16.30.

Kontaktperson för gruppverksamheten i Sigfridskyrkan är Malin Nordh Jonsson och Sofia Andersson.

Gruppverksamhet i Mariagården

I Mariagården erbjuds babysång och en minikör. Körerna för äldre barn övar i Sigfridskyrkan. Läs mer ›› 

Kontakter

Medlemmar i en barnkör står och sjunger i en kyrka.

Barn- och ungdomskör

I våra barnkörer finns möjlighet att utveckla sin röst och musikalitet på ett lekfullt sätt. Vi sjunger i gudstjänster, på konserter och i musikal. All körverksamhet är kostnadsfri!

Personuppgiftshantering i våra barngrupper

Därför behöver vi behandla dina personuppgifter, och detta är dina rättigheter.

Läs!