Foto: Alex & Martin

Vuxen

Varje vecka passerar hundratals människor genom våra dörrar för att delta i olika former av aktiviteter. Här finns öppna mötesplatser, körer, aktivitetsgrupper, samtalsgrupper och mycket mer.

Kurser & föreläsningar

Ett av Svenska kyrkans uppdrag är att utbilda, och detta gör vi genom våra kurser i kristen tro; Alpha, Beta och Delta. Varje år erbjuds en mängd föreläsningar i olika forum. Alla föreläsningar är öppna för allmänheten.

Körer

Här finns en kör för alla. För de som aldrig sjungit i kör tidigare, och för de som har god körvana och vill ha lite större utmaningar. Missa heller inte Gudstjänstkören, där du kan välja att medverka vid enstaka tillfällen.

Mötesplatser

Varje vecka möts hundratals människor inom kyrkans verksamheter och aktiviteter; medarbetare, ideella och besökare i en enda härlig mix.

Retreat och pilgrimsliv

Retreatdagar erbjuds av flera församlingar runt om i Lidköping. Ett annat sätt att vårda både kropp och själ är genom att pilgrimsvandra. Det finns många fina pilgrimsleder i bygden.

Samtal & stödgrupper

Kyrkan är van att möta människor i kris och sorg. Har du förlorat din livspartner finns vår Leva vidare grupp, där du har möjlighet att dela med dig av dina erfarenheter och tankar och få stöd av andra i samma situation.

Syförening

Handarbete är kul, och ännu roligare tillsammans med andra!

personuppgiftshantering i våra vuxengrupper

Därför behöver vi behandla dina personuppgifter, och detta är dina rättigheter.

Läs!