Foto: Magnus Aronson

Kurser & föreläsningar

Ett av Svenska kyrkans uppdrag är att utbilda, och detta gör vi genom våra kurser i kristen tro; Alpha, Beta och Delta. Varje år erbjuds en mängd föreläsningar i olika forum. Alla föreläsningar är öppna för allmänheten.

Föreläsningskvällar

De föreläsningskvällar som är inplanerade ligger i ovan kalender. I kalendern ser du också de inspirationsföreläsnigar som anordnas för BAS-grupperna. Även dessa föreläsningar är öppna för allmänheten, precis som församlingskårens föreläsningar som du också hittar i kalendern. Föreläsningskvällarna hålls i Nicolaigården, och det är alltid fri entré.

Höstens föreläsningar går även att följa via länk. Då anmäler du ditt intresse senast en vecka innan föreläsningen via e-post till lidkopings.pastorat@svenskakyrkan.se

Varmt välkommen!