Två unga tjejer sitter och skrattar tillsammans.
Foto: Alex Giacomini /Ikon

Barn & ungdom

Från babysång för de allra minsta till konfa och ledarutbildningar för de lite äldre.

Barnaktiviteter

Varje vecka erbjuds flera olika barngrupper i våra kyrkor. Både öppna verksamheter och verksamheter som kräver anmälan. Varför inte babysång för de minsta eller härligt häng med musik och spel för de lite äldre.

Ungdomsaktiviteter

Här listas församlingens aktiviteter för dig som är 14 år och uppåt. Här finns ungdomsband och ungdomsgrupp och du har även möjlighet att lära dig spela orgel.

Medlemmar i en barnkör står och sjunger i en kyrka.

Barn- och ungdomskör

I våra barnkörer finns möjlighet att utveckla sin röst och musikalitet på ett lekfullt sätt. Vi sjunger i gudstjänster, på konserter och i musikal. All körverksamhet är kostnadsfri!

Kyrka / Skola

Ett kyrkopedagogiskt program för grundskolorna i Lidköping. Verksamheterna är kostnadsfria, icke konfessionella och utformade som ett komplement till Lgr11. De skolämnen som berörs är främst Religion och musik.

Välkommen att bli konfirmand i Lidköping!

I Lidköpings kommun erbjuds nio olika konfagrupper med lite olika inriktning och utgångspunkt. Alla grupper är tillgängliga för alla, det spelar ingen roll vart du bor någonstans. Välj den grupp som passar dig bäst utifrån tid, plats och inriktning.

Ta del av kommunens alla konfagrupper