Ledig tjänst

Sökes: Pedagog 100 %, Lidköping

Lidköpings församling har ett omfattande pedagogiskt arbete, och söker nu en pedagog med fokus på barn, konfirmander och ungdomar.

Välkommen att söka jobb hos oss.
Lidköpings församling i Skara stift söker
säsongsanställd kyrkogårdsarbetare 100%.

Som säsongsanställd kyrkogårdsarbetare skall du aktivt delta i löpande arbetsuppgifter, kunna arbeta såväl självständigt som i team och ha förmåga att skapa goda relationer. I arbetet kommer du att komma i kontakt med människor i olika sinnesstämningar, det är viktigt med ett professionellt, ödmjukt bemötande i dessa situationer.
Arbetet innebär att delta i kyrkogårdarnas grönskötsel, begravningsverksamhet samt till en viss del fastighetsskötsel vid behov. De huvudsakliga arbetsuppgifterna kommer att bestå av gräsklippning, trimning, häckklippning, lövhantering, ogräsbekämpning, skötsel/plantering av blommor och renhållning mm. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma.
Vi ser gärna att
Som person är du serviceinriktad, har god samarbetsförmåga, är initiativtagande, självgående och reflekterande. Du tycker om att arbeta i team under stort egenansvar.
Vi lägger absolut största vikt vid personlig lämplighet.
Trädgårdsutbildning eller motsvarande samt erfarenhet av kyrkogårdsarbete. Goda maskin- och förarkunskaper. Är flexibel och har lätt för att ta egna initiativ. Har B körkort.
Anställningsperiod:
Säsongsanställning under perioden 2023-04-03 – 2023-09-29
Fackligt ombud: Lars Skogslund 0510 684 64

Om du har frågor om tjänsten kan du vända dig till Arbetsledare Joakim Lövkvist
på tfn: 0510 684 51 eller e-post: joakim.lovkvist@svenskakyrkan.se

Ansökan med CV och personligt brev tillsammans med löneanspråk, skicka in ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Vill vi ha senast den 26 februari under adress:
Lidköpings församling kyrkogårds- och fastighetsförvaltningen,
Vävaregatan 2, 531 44 Lidköping
Eller via epost.
Märk kuvertet eller epost med "Säsongsjobb 2023".

Om du söker jobb hos oss

Hur och varför behandlar vi dina personuppgifter?