Other languages with Google Translate

Härligt stökig kyrka!

För andra gången denna termin gick Messy Church på Mariakyrkan i Sävast av stapeln. Som vanligt var det fullt med familjer, hög ljudnivå och glada miner.

Vuxna som försöker föra konversationer och lyckas ibland, barn som springer runt i kyrkan och pysslar och leker – det är väldigt mycket vad Messy Church är.

Det är ett tillfälle att få äta tillsammans, umgås och vara kreativa om andan faller på, och framför allt är det ett tillfälle att få andlig spis för varje Messy Church avslutas med att vi samlas i kyrksalen för att sjunga, höra om Jesus och be tillsammans.

Så - välkommen till ännu en stökig Messy Church i Mariakyrkan fredagen den 22 april kl 17!

Hälsar

Arbetslaget i Mariakyrkan