Foto: Hämtat från Messy church engelska sida

Messy Church!

Gemenskap, skapande och tacos - en gudstjänst för alla åldrar!

En fredag i månaden inbjuder vi till "Stökig kyrka" i Mariakyrkan, Sävast, klockan 17-19, två intensiva och roliga timmar. Tillsammans äter vi tacos och något gott till efterätt. Utifrån dagens tema så öppnar vi upp kyrkan med skapandeverkstad, lekrum, samtalsrum och hjärterum. Vi avslutar med drama, bön, rörelse och sång. Messy Church är en gudstjänstform för alla åldrar.

I stället för att jäkta hem på fredagen och skynda dig att laga mat, diska m.m. så kan du lugnt packa in barnen och vännerna i bilen och åka till kyrkan.
Mat och gemenskap som en bra avslutning på veckan och en härlig start på helgen.

Boka plats:

Gärna senast onsdag samma vecka  till Eveliina Tel: 0921-775 74. eller sms 076-773 76 08. Ett namn och antal barn/vuxna samt eventuella allergier. Det går självklart även bra med sista minuten "drop in"  om andan faller på.

Kostnad:

60 kr/vuxen, 30 kr/barn (från 2 år) eller 160 kr/familj eller det du har möjlighet att betala. Vi tar kort, swish eller kontanter.

Välkommen!

Äggkartonger våren 2023

Under våren så samlar vi in äggkartonger till ett strörre byggprojekt så om du har möjlighet att spara äggkartoner kan du komma med dem till Mariakyrkan. Du får gärna vara med! Själva byggandet kommer mest att ske på Messy Church.  Vad ska vi bygga? Kom och se...

Våren 2023

Datum för Messy Church är:  27 Januari, 24 februari,                                                               24 Mars, 28 April, 26 Maj

Gudstjänst under Messy church i Mariakyrkan.
Gudstjänst i vår stökiga kyrka Foto: Annika Berglund
Deltagare på Messy church i Mariakyrkan.
Ljuständning och bön i Messy Church Foto: Annika Berglund