Svenska kyrkan i Boden

Prata med oss

Kontakt

Svenska kyrkan i Boden Besöksadress: Strandplan 25, 96134 BODEN Telefon: +46(921)77500 E-post till Svenska kyrkan i Boden

Jourhavande präst

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Till innehållet

Messy Church start 29/9

Tacomiddag och skapandeverkstad, en gudstjänstkväll för alla åldrar.


En fredag i månaden inbjuder vi till "Stökig kyrka" kl 17-19, två intensiva och roliga timmar. Tillsammans äter vi tacos och något gott till efterätt. Utifrån dagens tema så öppnar vi upp kyrkan med skapandeverkstad, lekrum, samtalsrum och hjärterum. Vi avslutar med en gudstjänst för alla åldrar.

Mat och gemenskap som en bra avslutning på veckan och en härlig start på helgen

I stället för att jäkta hem på fredagen och skynda dig att laga mat, diska m.m. så kan du lugnt packa in barnen och vännerna i bilen och åka till kyrkan.
Mat och gemenskap som en bra avslutning på veckan och en härlig start på helgen. Anmäl dig gärna men det går även bra med sista minuten "drop in".

Alla är välkomna!  

När är nästa messy church?

Nästa "stökig kyrka" är fredagen den 29 September klockan 17-19.
Det kostar 60 kr/vuxen, 30 kr/barn, 160 kr/familj eller det du har möjlighet att betala. Vi tar kontanter, kort och swish!

Anmälan gärna till Eveliin senast onsdag den 27 september på tel: 0921-775 74 eller SMS till 076-773 76 08 (ett namn och antalet barn och vuxna). Det går självklart även bra med sista minuten "drop in" om andan faller på.

Du kan betala med kort, swish eller kontanter!

Gudstjänst under Messy church i Mariakyrkan.
Gudstjänst i vår stökiga kyrka Bild: Annika Berglund
Deltagare på Messy church i Mariakyrkan.
Ljuständning och bön i Messy Church Bild: Annika Berglund