Sinnesromässa

I Luleå och Boden firar vi sinnesromässor regelbundet. Välkommen till en varm gemenskap med musik, bön, delningar, ljuständning, nattvard och fikaservering under mässan.

Kom och var med i vårens sinnesromässor.

1 februari, kl. 18.30, Överluleå kyrka

15 februari kl. 18, Luleå domkyrka
Luleå centrum

1 mars, kl. 18.30, Överluleå kyrka

15 mars kl. 18, Nederluleå kyrka
Kyrktorget, Gammelstad

5 april, kl. 18.30, Överluleå kyrka

12 april kl. 18, Örnäsets kyrka
Klockgränd 1

2 maj, kl. 18.30, Överluleå kyrka

17 maj kl. 18, Porsökyrkan
Professorsvägen 9

Vill du medverka, kom gärna en timme innan gudstjänsten börjar.

Kontakt:
Anders Hedberg, 0920-27 70 (Luleå)
Susanne Larsson, 0920-27 70 73 (Luleå)
Annika Berglund, 0921-775 42 (Boden)

Gud, ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra, mod att förändra det jag kan och förstånd att inse skillnaden.

Sinnesrobönen, R. Niebuhr

Sinnesromässan är en gudstjänst för alla som har en andlig längtan. Den är inspirerad av Anonyma Alkoholisters (AA) anda som bygger på delaktighet och andlig utveckling. Mässan innehåller även psalmer och sånger, ljuständning och nattvard. Möjlighet till personlig förbön finns för den som önskar det.

Sinnesromässan planeras och genomförs av olika människor. Den är ett samarbete mellan anställda i kyrkan och frivilliga. Deltagare som pratar, spelar, sjunger, ber och läser gör det utifrån sina erfarenheter, sin längtan och sin vilja att dela med sig av sina liv till varandra.

Sinnesromässan avslutas med att alla läser Sinnesrobönen tillsammans. Traditionen är inspirerad av tolvstegsrörelsen som läser Sinnesrobönen i många länder världen över.