För vuxna

Vill du möta andra människor för att tala om allt som hör livet till? Hos oss hittar du caféer, körer, mångkulturella mötesplatser, och andra slags verksamheter för vuxna.

Människor i samtal vid ett bord.

Mötesplatser för daglediga

Trivsamma mötesplatser som är öppna för alla och där ingen anmälan behövs.

Kristen djupmeditation i Överluleå kyrka.

Meditation

Meditation är en metod för inre vila, stillhet, och ordlös bön. Nu finns det möjlighet att få prova på eller fortsätta med meditation.

Kvinnor bläddrar i häften vid ett fikabord.

Samtalsgrupper

Vad är meningen med livet? Går det att förlåta allt? Vad händer när man dör? Vem är Jesus? Vad handlar söndagens text egentligen om? Svenska kyrkan i Boden erbjuder samtalsgrupper kring olika teman där samtalet alltid står i centrum.

Anna-Lena Johansson (mitten) har sjungit med Exodus i hela 18 år. Till hösten kan hon och de andra i kören fira 20-årsjubiléum.

Vuxenkör

Kom och sjung med oss i någon av Svenska kyrkan i Bodens kyrkokörer för vuxna!

En äldre kvinna sitter och äter tillsammans med andra.

Luncher

Under varje termin finns det möjlighet att samlas i olika kyrkor eller församlingsgårdar och äta en god bit mat.

Människor som samtalar med varandra.

Sorgegrupper

Att mista en anhörig är svårt på många sätt. Ibland kan det kännas bra att få dela erfarenheter med andra som upplevt en liknande situation.