För ungdomar

Svenska kyrkan i Boden har en stor och levande ungdomsverksamhet och vill att alla ska känna sig välkomna!

Interiör i ungdomsrum.

Ledarutbildning

I ledarutbildningen vill vi ge ungdomar möjlighet att utvecklas till ledare och förebilder för andra barn och ungdomar.

Svenska kyrkans unga i Boden

På fredagkvällar flödar det av liv i församlingsgården. Då träffas nämligen Svenska kyrkans unga i Boden - HELIGanerna.

Närbild på en kvinna som står upp med knäppta händer i en kyrka. Fyllda kyrkbänkar syns suddigt i bakgrunden.

Ungdomskören

Tycker du om att sjunga? Välkommen till Svenska kyrkan Bodens ungdomskör!

Illustration av en ung tjej som skriver sms med någon samtidigt som två ungdomar står i bakgrunden och tittar på henne.

Nätvandrarchatten

Nätvandrarchatten är till för dig som är 12-25 år. Du är välkommen att prata om det som känns svårt och jobbigt för dig, eller bara småprata med en trygg vuxen. De som chattar är personer som jobbar i Svenska kyrkan. Alla har tystnadsplikt och du är helt anonym.

Några ungdomar spelar kort tillsammans.

Ungdomsgården i Överstbyn

Gemenskap och sysselsättning för ungdomar - onsdagar kl 18-21 i byagården i Överstbyn.

Två vita stenar med texterna Saknar dej och Pappa ligger på en gravsten.

Samtalsgrupp om sorg för barn och ungdomar

För dig som förlorat en förälder eller ett syskon.

En liten flicka tar emot nattvarden.

Gudstjänst

Gudstjänsten är en plats där vi får möta Gud och varandra, och i Svenska kyrkan Bodens kyrkor firas gudstjänster av olika slag, för olika åldrar på olika dagar och tider. Här finns utrymme för livet som helhet och allt som definierar oss som människor.

Grupp ageravolontärer som sopar ut sitt budskap i en magafon.

Bli Ageravolontär

Är du ung vuxen och vill engagera dig för internationella rättvisefrågor? Vill du vara med och påverka orättvisa strukturer? Då ska du bli Ageravolontär!