Konfirmation 2019/2020

Du är inte ensam om att fundera över livet. I september kan du anmäla dig till konfirmation i Svenska kyrkan i Boden!

Välkommen till konfirmation

- du som är född 2005 eller går i 8:an under läsåret 2019/2020!

Konfirmationen är ett erbjudande till dig som är nyfiken på livet och vill veta mer om kristen tro och vad den kan betyda för dig och andra människor.

Under din konfirmandtid får du möjlighet att lära känna kristen tro. Det blir samtal om livet, kärleken, Gud och annat som du går och tänker på.
Vi jobbar också med:

• värderingsövningar
  • drama
  • musik och sång
  • bild
  • lekar och bus

Du anmäler dig genom att fylla i vår webbanmälan som öppnar här på sidan i mitten av september! Då kommer du även att kunna läsa om de olika konfirmationsalternativen som vi har att erbjuda i Boden under 2019/2020.

Om du har frågor och funderingar om konfirmation kontakta samordnare Anna Karlsson, 0921-77531, e-post: anna.karlsson@svenskakyrkan.se.