Konfirmation 2019/2020

Du är inte ensam om att fundera över livet. Här kan du anmäla dig till konfirmation i Svenska kyrkan i Boden!

Välkommen till konfirmation

- du som är född 2005 eller går i 8:an under läsåret 2019/2020!

Konfirmationen är ett erbjudande till dig som är nyfiken på livet och vill veta mer om kristen tro och vad den kan betyda för dig och andra människor.

Under din konfirmandtid får du möjlighet att lära känna kristen tro. Det blir samtal om livet, kärleken, Gud och annat som du går och tänker på.
Vi jobbar också med:

• värderingsövningar
  • drama
  • musik och sång
  • bild
  • lekar och bus

Du anmäler dig genom att fylla i vår webbanmälan som öppnar i mitten av september eller kontakta konfirmandsamordnare Anna Karlsson, 0921-77531, e-post: anna.karlsson@svenskakyrkan.se.

Konfirmationsalternativ 2019/2020

Alternativ 1: KLIMAT- OCH ÄVENTYrskonfirmation

Konfirmationstiden inleds med en upptaktshelg 1-2 februari 2020 och sedan träffas vi regelbundet under våren. Datum och tid för träffarna meddelas senare.

Under sportlovet vecka 10 är vi sedan på ett läger i några dagar. Mer information kommer senare.

Konfirmandtiden avslutas med ännu ett läger - i Kvikkjokk 13-16 augusti.

Konfirmation söndagen den 23 augusti.

Max 20 deltagare.

Alternativ 2: Sommarkonfirmation - 10 dagar Strömsund

Konfirmationstiden inleds med en upptaktshelg 18-19 januari 2020 och sedan träffas vi några gånger under våren. Datum meddelas senare.

I början av sommarlovet, 14-24 juni, är vi på läger på Strömsundshemmet.

Konfirmation söndagen den 28 juni i Överluleå kyrka.

Max 40 deltagare.

Alternativ 3: Sommarkonfirmation - 5 dagar Strömsund

Konfirmationstiden inleds med en upptaktshelg 25-26 januari 2020 i Boden och sedan träffas vi några gånger under våren. Datum meddelas senare.

I början av sommarlovet träffas vi dagtid i Boden, och 27 juni - 1 juli är vi på läger på Strömsundshemmet.

Konfirmation söndagen den 5 juli i Överluleå kyrka.

Max 40 deltagare.

Alternativ 4: Konfirmation i liten grupp

För dig som går i särskola eller känner dig mer hemma i en mindre grupp med regelbundna träffar. Erbjuds och anpassas utifrån de behov som finns

Kontakta konfirmandsamordnare Anna Karlsson, 0921-775 31, för mer information.

Vuxenkonfirmation

Känner du en längtan efter att konfirmeras? Kanske blev det aldrig av när du var i ”rätt” ålder? Du har möjlighet att konfirmeras även som vuxen/äldre ungdom. Kontakta konfirmandsamordnare Anna Karlsson, 0921-775 31, för mer information.