Konfirmation 2018/2019

Du är inte ensam om att fundera över livet. Här kan du anmäla dig till konfirmation i Svenska kyrkan i Boden!

Välkommen till konfirmation

- du som är född 2004 eller går i 8:an under läsåret 2018/2019!

Konfirmationen är ett erbjudande till dig som är nyfiken på livet och vill veta mer om kristen tro och vad den kan betyda för dig och andra människor.

Under din konfirmandtid får du möjlighet att lära känna kristen tro. Det blir samtal om livet, kärleken, Gud och annat som du går och tänker på.
Vi jobbar också med:

• värderingsövningar
  • drama
  • musik och sång
  • bild
  • lekar och bus

Du anmäler dig genom att fylla i vår webbanmälan (stängdes 2018-06-30) eller kontakta konfirmandsamordnare Anna Karlsson, 0921-77531, e-post: anna.karlsson@svenskakyrkan.se.

Konfirmationsalternativ 2018/2019

INSTÄLLT!

Alternativ 1: Vinterkonfirmation Kvikkjokk

Konfirmationstiden inleds med ett läger i Kvikkjokk 23-26 augusti 2018 och sedan träffas vi regelbundet under hösten och våren. Träffarna kommer att vara både i Boden och Harads - datum och tid för träffarna meddelas senare.

Under sportlovet är vi sedan på ännu ett läger några dagar. Mer information kommer senare.

Konfirmation söndagen den 26 maj i Överluleå eller Edefors kyrka.

Max 20 deltagare.

Alternativ 2: Sommarkonfirmation juni Strömsund

Konfirmationstiden inleds med en upptaktshelg oktober eller november i Boden och sedan träffas vi några gånger under året. Datum meddelas senare.

I början av sommarlovet, 16-26 juni 2019 är vi på läger på Strömsundshemmet.

Konfirmation söndagen den 30 juni i Överluleå kyrka.

Max 45 deltagare.

Alternativ 3: Sommarkonfirmation augusti Strömsund

Konfirmationstiden inleds med en upptaktshelg i oktober eller november i Boden och sedan träffas vi några gånger under året. Datum meddelas senare.

I slutet av sommarlovet, 11-15 augusti 2019 är vi på läger på Strömsundshemmet.

Konfirmation söndagen den 18 augusti i Överluleå kyrka.

Max 45 deltagare.

Alternativ 4: Konfirmation i liten grupp

För dig som går i särskola eller motsvarande.

Kontakta oss för mer information.

Vuxenkonfirmation

Kontakta vår präst Birgitta Ryås, 0921-775 64.