Nyheter

Här hittar du de senaste nyhetsartiklarna från Svenska kyrkan i Bodens verksamhet.

Prenumerera via RSS

Vi är snart framme

Publicerad

Vi är nästan där! Men att nästan vara framme, det är långt ifrån detsamma som att vara framme. Inte minst blir det tydligt när man är ute och åker bil och barnen frågar hur länge det är kvar. Vi är snart framme, alldeles strax, svarar vi. Men ofta är det inte alls alldeles strax. Det kan vara mil och många minuter, ja, kanske timmar eller mer kvar.

Medlemsdialog i Bredåker

Publicerad

En solig vårdag bjöd Svenska kyrkan in till en medlemsdialog utanför Bredåkers kyrka.

Digitalt kyrkomöte även 2021

Publicerad

Den första sessionen i kyrkomötet, den 5–8 oktober, kommer att genomföras digitalt även i år. Samtliga 251 ledamöter och de 14 biskoparna kommer att delta, och det blir fri motionsrätt.