Nyheter

Här hittar du de senaste nyhetsartiklarna från Svenska kyrkan i Bodens verksamhet.

Prenumerera via RSS

Uppståndelsens sprängkraft

Publicerad

Varje månad skriver någon av Svenska kyrkan i Bodens präster i Boden Gratistidning. Denna gång är det Birgitta Ryås som berättar om påskens dramatiska händelser.

Påsken – dag för dag

Publicerad

Alla dagar från skärtorsdagen fram till annandag påsk kallas i folkmun för ”påsken”. Påsken är kyrkans största helg, men vad var det egentligen som hände under de där dagarna då på Jesu tid? Här får du en kortfattad redogörelse.

Global kärlek

Publicerad

Häng med i vår serie Micke tänker på livet - här kan du läsa del 3.

Drop in-vigsel 2019

Publicerad

Åtta vackra bröllopspar passade på att säga ja till varandra den 30 mars när det var öppet för drop in-vigsel i Överluleå kyrka. Svenska kyrkan i Boden önskar bröllopsparen kärlek och lycka på deras fortsatta resa tillsammans. Störst av allt är kärleken.