Samtalsgrupper

Vad är meningen med livet? Går det att förlåta allt? Vad händer när man dör? Vem är Jesus? Vad handlar söndagens text egentligen om? Svenska kyrkan i Boden erbjuder samtalsgrupper kring olika teman där samtalet alltid står i centrum.

Händer som håller i en Bibel.

Bibelsamtal och vardagsmässa

I samband med att vi firar vardagsmässa i Mikaelskyrkan är du välkommen till samtal kring bibeltexterna som kommer att tas upp i gudstjänsten.

En kvinnas bruna ögon.

Kvinnor i Bibeln

Under några tillfällen i höst träffas vi i Församlingsgården i stan för att tillsammans titta närmare på och samtala om kvinnorna i Bibeln, kvinnliga mystiker och helgon.

Livsstegen - 12 steg för oss som vill hitta vår väg i livet

Livsstegen

Livsstegen riktar sig till alla som vill utvecklas och söker varaktig livsförändring. Det är ett unikt självhjälpsprogram med rötter i tidlös andlig visdom som hjälper oss att växa och komma vidare i livet.

Alpha

Om du är nyfiken på den kristna tron är detta rätt tillfälle för dig att få veta mer. I slutet av januari startar en ny Alphakurs i Rörvikskyrkan, onsdagar kl 17:30-20:30. Vi äter en gemensam middag och fortsätter med en föreläsning (video med svensk text) och gruppsamtal (på svenska). Det finns möjlighet till barnpassning under kvällen.

Två unga människor samtalar över en kopp kaffe.

Unga vuxna

Är du intresserad av att prata om livet och tron på ett enkelt och vardagligt sätt? I Mikaelskyrkan finns en samtalsgrupp som vänder sig speciellt till unga vuxna.

Al Massira

En vandring i kristen tro - på persiska och engelska just nu