Någon tar kaffe från en kaffemaskin i en svart kopp med Svenska kyrkans logga.
Foto: Alex Giacomini /Ikon

Lediga jobb

Här lägger vi ut alla lediga tjänster inom Svenska kyrkan Boden. Välkommen till planetens varmaste, närmaste och roligaste arbetsplats!

En vit stenkyrka. Grönskande träd och blå himmel i bakgrunden.

Präst | Överluleå kyrka | 100%

Är du en social och trygg person som längtar efter att bygga församling? Vi söker en präst som gärna möter människor i livets alla skeden och vill arbeta med gudstjänsten i centrum. Om du har ett särskilt intresse för andlig fördjupning, undervisning och diakoni så kommer du trivas bra i vår huvudkyrka som delat bodensarnas glädje och sorg sedan 1831.

En militärpräst håller en nattvardskalk.

Garnisonspräst | Boden | 100%

Vill du påverka och bidra till Sveriges säkerhet och demokrati? Längtar du efter att göra skillnad för människor - på riktigt? Välkommen till en spännande byggd och till en lika kompetent som rolig arbetsgemenskap. Bodens pastorat söker en präst till Norrbottens regemente och Bodens artilleriregemente – en viktig person för värnpliktiga, soldater, civilanställda och officerare.