Svenska kyrkan i Boden

I nöd och lust, i vardag och helgdag, i tro och tvivel - Svenska kyrkan i Boden vill dela din tillvaro var du än befinner dig i livet.

Vill du läsa fler nyheter från Svenska kyrkan i Boden?

Visa fler
Kjell Sandbergs Swingorkester  i Mariakyrkan

Musikcafé med Swing

Välkommen till musikcafé i Mariakyrkan på torsdag 22 oktober kl 19. Kjell Sandbergs Swingorkester med solister framför Scandinavian Songs och musik från den franska och den amerikanska sångboken.

FN-symbolen

FN-gudstjänst

Välkommen till gudstjänst på FN-dagen den 24 oktober kl 18 i Överluleå kyrka. Medverkande: Garnisonspastor Luisa Landewall - sång,Mårten Öyen, Anders Stenman, Lena Engvall.

Vad händer i kyrkorna i Boden?

Skapa och skriv ut din egen kalender.

Till kalendariet

Kyrkguiden

Med appen Kyrkguiden kan du hitta till Svenska kyrkan med hjälp av mobiltelefonen. Du kan också se vad som händer i kyrkan och planera gudstjänster och annat som du inte vill missa. Appen är gratis och finns för både iPhone och Android.

Ladda ner appen Kyrkguiden