Svenska kyrkan i Boden

Kontakt

Svenska kyrkan i Boden Besöksadress: Strandplan 25, 96134 BODEN Telefon: +46(921)77500 E-post till Svenska kyrkan i Boden Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svenska kyrkan i Boden

I nöd & lust, i vardag & helgdag, i tro & tvivel - Svenska kyrkan i Boden delar gärna din tillvaro var du än befinner dig i livet.

Varje månad skriver någon av Svenska kyrkan i Bodens präster i Boden Gratistidning. Denna gång är det Birgitta Ryås som delar med sig av ett sommarminne.

Någon ser dig

Först äter vi oss mätta och sedan kryssar vi oss fram tillsammans med kören Exodus - torsdagen den 29 september i Gunnarsbyns församlingshem.

Familjemiddag och Melodikryss

Musik av Bodens spelmän och Sävasts kyrkokör - torsdagen den 29 september kl 19 i Mariakyrkan.

Musikcafé

Enkel vardagsmässa som följs av ett kvällssamtal kring kommande söndags bibeltexter - onsdagen den 28 september i Matteuskyrkan.

Vardagsmässa och Samtalskväll

Tacomiddag, skapandeverkstad och gudstjänst för alla åldrar

Messy Church

Tacomiddag, skapandeverkstad och gudstjänst för alla åldrar

I kyrkan är ett dop alltid en stor glädje och fest.
Välkommen till dop i Svenska kyrkan i Boden!

Dop

I kyrkan är ett dop alltid en stor glädje och fest. Välkommen till dop i Svenska kyrkan i Boden!

Du är inte ensam om att fundera över livet. Nu är det dags att anmäla sig till konfirmation här i Boden!

Konfirmation

Välkommen att gifta er i någon av våra kyrkor i Boden!

Vigsel / Bröllop

Bröllopet är en fest. Ett minne för livet, inte bara för dem som gifter sig utan också för släkt och vänner. Välkommen att gifta er i någon av våra kyrkor i Boden!

Har du mist en nära anhörig? Här finns information om hur du ordnar med begravning i Bodens kyrkor och gravkapell.

Begravning

Passa även på att tycka till om innehållet.

Kyrkfönstret

Här hittar du det senaste numret av tidningen Kyrkfönstret samt de webb-tv avsnitt som hör ihop med reportagen i tidningen. Passa även på att tycka till om innehållet.