Svenska kyrkan i Boden

Kontakt

Svenska kyrkan i Boden Besöksadress: Strandplan 25, 96134 BODEN Telefon: +46(921)77500 E-post till Svenska kyrkan i Boden Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svenska kyrkan i Boden

I nöd & lust, i vardag & helgdag, i tro & tvivel - Svenska kyrkan i Boden delar gärna din tillvaro var du än befinner dig i livet.

Varje månad skriver någon av Svenska kyrkan i Bodens präster i Boden Gratistidning. Denna gång är det Anna Grenholm som funderar kring vårt sätt att se på tid.

Har du tid?

Sinnesromässan är en enkel gudstjänst där vi firar nattvard. Vi delar våra tankar kring livet, det som är ljust och vackert, men också det som är mörkt och svårt.

Sinnesromässa i Överluleå kyrka

Trio Q spelar musik av kvinnliga tonsättare söndagen den 4 september kl 16 i Överluleå kyrka.

Konsert i Överluleå kyrka

Lördagen den 10 september kl 11-15 är det åter dags för Grön Marknad i Folkets Hus i Gunnarsbyn

Grön Marknad 2016

Kom med på läger i härlig fjällmiljö den 22-25 september. Det blir en helg med gott om tid för utevistelse, akvarellmålning, vandring och goda samtal. Antalet platser är begränsat så det är först till kvarn som gäller.

Församlingsläger i Jäckvik

I kyrkan är ett dop alltid en stor glädje och fest.
Välkommen till dop i Svenska kyrkan i Boden!

Dop

I kyrkan är ett dop alltid en stor glädje och fest. Välkommen till dop i Svenska kyrkan i Boden!

Du är inte ensam om att fundera över livet. Nu är det dags att anmäla sig till konfirmation här i Boden!

Konfirmation

Välkommen att gifta er i någon av våra kyrkor i Boden!

Vigsel / Bröllop

Bröllopet är en fest. Ett minne för livet, inte bara för dem som gifter sig utan också för släkt och vänner. Välkommen att gifta er i någon av våra kyrkor i Boden!

Har du mist en nära anhörig? Här finns information om hur du ordnar med begravning i Bodens kyrkor och gravkapell.

Begravning

Här hittar du det senaste numret av tidningen Kyrkfönstret.
Passa även på att tycka till om innehållet.

Kyrkfönstret

Här hittar du det senaste numret av tidningen Kyrkfönstret. Passa även på att tycka till om innehållet.