Överluleå kyrka och Bodens hembygdsområde vintern 2020.
Foto: Camilla Arvidsson

Svenska kyrkan Boden

Här i Boden lever vi närhetsliv. Ett liv där du har nära till allt som är viktigt i livet. Även till din kyrka. I nöd och lust, i tro och tvivel, i vardag och helgdag. Svenska kyrkan i Boden delar gärna din tillvaro var du än befinner dig i livet, och erbjuder ett brett utbud av verksamhet för alla åldrar.

Vill du läsa fler nyheter från Svenska kyrkan i Boden?

Visa fler

Svenska kyrkan Bodens Verksamhet

Med anledning av den ökade smittspridningen och de skärpta restriktionerna kring covid-19 har vi varit tvungen att ställa om, skjuta fram och i vissa fall även ställa in viss verksamhet. Ibland även med mycket kort varsel. Håll dig uppdaterad via Svenska kyrkan Bodens kalender på sidan Veckans gudstjänster och aktiviteter.

Vad händer i kyrkorna i Boden?

Skapa och skriv ut din egen kalender.

Till kalendariet

Kyrkguiden

Med appen Kyrkguiden kan du hitta till Svenska kyrkan med hjälp av mobiltelefonen. Du kan också se vad som händer i kyrkan och planera gudstjänster och annat som du inte vill missa. Appen är gratis och finns för både iPhone och Android.

Ladda ner appen Kyrkguiden