Svenska kyrkan i Boden

I nöd och lust, i vardag och helgdag, i tro och tvivel - Svenska kyrkan i Boden vill dela din tillvaro var du än befinner dig i livet.

Vill du läsa fler nyheter från Svenska kyrkan i Boden?

Visa fler
Familjegudstjänst i Boden med nattvard. Barnkör sjunger och deltar nattvarden. En mässa med barn och vuxna. Barn spelade orgel.

Veckans gudstjänst - vecka 38

Här hittar du aktuell information om kommande veckas gudstjänster i Svenska kyrkan i Boden.

Orgel mot svart bakgrund

Mässa med örhängen

På söndag 20 september kl 11 i Edefors kyrka firar vi mässa och lyssnar till hur välkända sånger av bland annat Abba, Evert Taube och Metallica kan låta på kyrkorgel. Medverkande: Tommy Persson och Julia Magnusson.

Vad händer i kyrkorna i Boden?

Skapa och skriv ut din egen kalender.

Till kalendariet

Kyrkguiden

Med appen Kyrkguiden kan du hitta till Svenska kyrkan med hjälp av mobiltelefonen. Du kan också se vad som händer i kyrkan och planera gudstjänster och annat som du inte vill missa. Appen är gratis och finns för både iPhone och Android.

Ladda ner appen Kyrkguiden