Svenska kyrkan i Boden

Kontakt

Svenska kyrkan i Boden Besöksadress: Strandplan 25, 96134 BODEN Telefon: +46(921)77500 E-post till Svenska kyrkan i Boden

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svenska kyrkan i Boden

I nöd och lust, i vardag och helgdag, i tro och tvivel - Svenska kyrkan i Boden vill gärna dela din tillvaro var du än befinner dig i livet.

För många av oss kommer julen som vintermörkrets räddare.  Likt Jesus en gång kom för vår räddning blir vi varje år vid juletid på nytt räddade från mörkret och påminda om att Gud sände sin son för vår räkning.

Där kärlek finns sker förvandling

Här hittar du information om alla Svenska kyrkan i Bodens aktiviteter i adventstid. Programmet fylls på allt eftersom. Med reservation för ändringar.

Advent i Svenska kyrkan i Boden

Stämningsfull julmarknad med hantverk och julklappstips från bygden. I år hittar ni Svenska kyrkan i Boden både i kyrkan och i kyrkstugorna.

Julmarknad i kyrkstugorna

Ondagen den 20 december kl 19 håller Musikgymnasiet i Boden sin årliga adventskonsert i Överluleå kyrka.

Adventskonsert i Överluleå kyrka

Helgen den tredje advent hålls tre konserter som alla är väl värda ett besök för den som tycker om julmusik.

Julkonserter x 3

Här hittar du en kalender som visar vad som händer i de olika kyrkorna och gårdarna i Svenska kyrkan i Boden.

Aktiviteter i våra kyrkor

Här hittar du information om alla aktiviteter i juletid i Svenska kyrkan i Boden. Med reservation för ändringar och kompletteringar.

Jul och nyår i Svenska kyrkan i Boden

I kyrkan är ett dop alltid en stor glädje och fest.
Välkommen till dop i Svenska kyrkan i Boden!

Dop

I kyrkan är ett dop alltid en stor glädje och fest. Välkommen till dop i Svenska kyrkan i Boden!

Konfirmation handlar om Gud, om livet och det du tycker är viktigt. Här får du veta mer om konfirmation i Svenska kyrkan i Boden.

Konfirmation 2017/2018

Välkommen att gifta er i någon av våra kyrkor i Boden!

Bröllop

Bröllopet är en fest. Ett minne för livet, inte bara för dem som gifter sig utan också för släkt och vänner. Välkommen att gifta er i någon av våra kyrkor i Boden!

Har du mist en nära anhörig? Här finns information om hur du ordnar med begravning i Bodens kyrkor och gravkapell.

Begravning

Här hittar du det senaste numret av tidningen Kyrkfönstret.
Passa även på att tycka till om innehållet.

Kyrkfönstret

Här hittar du det senaste numret av tidningen Kyrkfönstret. Passa även på att tycka till om innehållet.

Varje vecka kan du lyssna till en predikan från någon av helgens gudstjänster inom Svenska kyrkan i Boden på Bodens närradio 98,2 MHz. Har du missat något avsnitt av Predikopodden? Här hittar du några av de senaste sändningarna.

Predikopodden