Svenska kyrkan i Boden

Kontakt

Svenska kyrkan i Boden Besöksadress: Strandplan 25, 96134 BODEN Telefon: +46(921)77500 E-post till Svenska kyrkan i Boden Webbplats

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svenska kyrkan i Boden

I nöd & lust, i vardag & helgdag, i tro & tvivel - Svenska kyrkan i Boden delar gärna din tillvaro var du än befinner dig i livet.

Svenska kyrkan i Boden hoppas att du får en härlig sommar med mycket tid för vila och återhämtning.

Glad sommar

Här hittar du alla aktiviteter som Svenska kyrkan i Boden erbjuder i sommar.

Sommar med Svenska kyrkan i Boden

Här hittar du alla aktiviteter som Svenska kyrkan i Boden erbjuder i sommar.

Här hittar du tider och platser för sommarens konserter och musikarrangemang inom Svenska kyrkan i Boden.

Musikprogram 2016

I kyrkan är ett dop alltid en stor glädje och fest.
Välkommen till dop i Svenska kyrkan i Boden!

Dop

I kyrkan är ett dop alltid en stor glädje och fest. Välkommen till dop i Svenska kyrkan i Boden!

Konfirmation handlar om Gud, om livet och det du tycker är viktigt. Här får du veta mer om konfirmation i Svenska kyrkan i Boden.

Konfirmation

Välkommen att gifta er i någon av våra kyrkor i Boden!

Vigsel / Bröllop

Bröllopet är en fest. Ett minne för livet, inte bara för dem som gifter sig utan också för släkt och vänner. Välkommen att gifta er i någon av våra kyrkor i Boden!

Har du mist en nära anhörig? Här finns information om hur du ordnar med begravning i Bodens kyrkor och gravkapell.

Begravning

Här hittar du det senaste numret av tidningen Kyrkfönstret.
Passa även på att tycka till om innehållet.

Kyrkfönstret

Här hittar du det senaste numret av tidningen Kyrkfönstret. Passa även på att tycka till om innehållet.