Svenska kyrkan i Boden

I nöd och lust, i vardag och helgdag, i tro och tvivel - Svenska kyrkan i Boden vill gärna dela din tillvaro var du än befinner dig i livet.

Vill du läsa fler nyheter från Svenska kyrkan i Boden?

Visa fler
Söndag 26 maj kl 16 är det stor vårkonsert i Överluleå kyrka med alla Svenska kyrkan i Bodens körer.  Som alltid - fri entré. Välkommen!

Vårkonsert

Söndag 26 maj kl 16 är det stor vårkonsert i Överluleå kyrka med alla Svenska kyrkan i Bodens körer. Som alltid - fri entré. Välkommen!

Den 25 maj kl 10-14 är du som ansvarar för en gravplats på Skogskyrkogården, Lundagårds kyrkogård eller Gamla kyrkogården vid Överluleå kyrka varmt välkommen på Kyrkogårdsdag.

Kyrkogårdsdag

Svenska kyrkan i Boden finns på Facebook