Svenska kyrkan i Boden

Kontakt

Svenska kyrkan i Boden Besöksadress: Strandplan 25, 96134 BODEN Telefon: +46(921)77500 E-post till Svenska kyrkan i Boden

Kyrkan kan hjälpa dig. Akut samtals- och krisstöd.

Svenska kyrkan i Boden

I nöd och lust, i vardag och helgdag, i tro och tvivel - Svenska kyrkan i Boden vill gärna dela din tillvaro var du än befinner dig i livet.

I söndags firades Mikaelskyrkans 30-års jubileum, och det blev verkligen ett kalas utöver det vanliga. Här hittar du bilderna från söndagens firande.

Ja, må den leva!

Söndagen den 29 oktober äter vi först en gemensam middag och sedan firar vi gudstjänst i Mikaelskyrkan.

Gudstjänst och middag

Söndagen den 22 oktober kl 12 är det mässa i Matteuskyrkan. Innan gudstjänsten kan du även komma och äta Elsas goda brunch.

Matteusmässa & brunch

En gudstjänst där alla som vill får vara med och bidra till innehållet - söndagen den 29 oktober kl 16-19 i Rörvikskyrkan.

Kreativ gudstjänst

Söndagen den 29 oktober kl 18 i Mariakyrkan bjuder Överluleå kyrkokör på konsert.

"Allt har sin tid"

Här hittar du en kalender som visar vad som händer i de olika kyrkorna och gårdarna i Svenska kyrkan i Boden.

Aktiviteter i våra kyrkor

Bodens pastorat söker en kyrkomusiker 100 % till Edefors församling och Mikaelskyrkan i Överluleå församling.

Kyrkomusiker 100 %

I kyrkan är ett dop alltid en stor glädje och fest.
Välkommen till dop i Svenska kyrkan i Boden!

Dop

I kyrkan är ett dop alltid en stor glädje och fest. Välkommen till dop i Svenska kyrkan i Boden!

Du är inte ensam om att fundera över livet. Nu är det dags att anmäla sig till konfirmation här i Boden!

Konfirmation

Välkommen att gifta er i någon av våra kyrkor i Boden!

Bröllop

Bröllopet är en fest. Ett minne för livet, inte bara för dem som gifter sig utan också för släkt och vänner. Välkommen att gifta er i någon av våra kyrkor i Boden!

Har du mist en nära anhörig? Här finns information om hur du ordnar med begravning i Bodens kyrkor och gravkapell.

Begravning

Här hittar du det senaste numret av tidningen Kyrkfönstret.
Passa även på att tycka till om innehållet.

Kyrkfönstret

Här hittar du det senaste numret av tidningen Kyrkfönstret. Passa även på att tycka till om innehållet.