Överluleå kyrka med kyrkogården i förgrunden.
Foto: Camilla Arvidsson

Svenska kyrkan i Boden

Här i Boden lever vi närhetsliv. Ett liv där du har nära till allt som är viktigt i livet. Även till din kyrka. I nöd och lust, i tro och tvivel, i vardag och helgdag. Svenska kyrkan i Boden delar gärna din tillvaro var du än befinner dig i livet, och erbjuder ett brett utbud av verksamhet för alla åldrar.

Vill du läsa fler nyheter från Svenska kyrkan i Boden?

Visa fler

KYRKORNA HÅLLER ÖPPET

ÖVERLULEÅ KYRKA

Helgfri måndag - fredag 09.00-15.00. Obs! Vissa dagar kan kyrkan vara upptagen för begravning 10.00 eller 13.00.

EDEFORS KYRKA

När trottoarprataren står ute vid porten betyder det att kyrkan är öppen för besök.

MARIAKYRKAN

När den röda flaggan står ute vid dörren betyder det att kyrkan är öppen för besök.

Församlingsexpeditionerna

Med anledning av de stränga restriktionerna för att minska smittspridningen av covid-19 håller entréerna till våra församlingsexpeditioner stängt tills vidare. Du kan kontakta oss via telefon eller e-post, samt boka in eventuella besök i förväg. Post, blanketter med mera kan lämnas i våra brevlådor utanför.

Här hittar du kontaktuppgifter till våra församlingsexpeditioner.

Vad händer i kyrkorna i Boden?

Skapa och skriv ut din egen kalender.

Till kalendariet

Kyrkguiden

Med appen Kyrkguiden kan du hitta till Svenska kyrkan med hjälp av mobiltelefonen. Du kan också se vad som händer i kyrkan och planera gudstjänster och annat som du inte vill missa. Appen är gratis och finns för både iPhone och Android.

Ladda ner appen Kyrkguiden