Överluleå kyrka med kyrkogården i förgrunden.
Foto: Camilla Arvidsson

Svenska kyrkan Boden

Här i Boden lever vi närhetsliv. Ett liv där du har nära till allt som är viktigt i livet. Även till din kyrka. I nöd och lust, i tro och tvivel, i vardag och helgdag. Svenska kyrkan i Boden delar gärna din tillvaro var du än befinner dig i livet, och erbjuder ett brett utbud av verksamhet för alla åldrar.

Vill du läsa fler nyheter från Svenska kyrkan i Boden?

Visa fler
Ljusbärare

Morgonmässa eller kvällsandakt

Lite enklare, lite kortare, men minst lika storslaget. Välkommen att fira gudstjänst eller andakt i vardagen.

Musikgruppen Grått & Flått.

Musikcafé med Grått & Flått

Välkommen till musikcafé i Mariakyrkan på torsdag 23 september kl 19. Det blir traditionellt och folkligt från hela landet med gruppen Grått & Flåtts egen personliga touch.

Messy Church!

Gemenskap, skapande och tacos, en gudstjänst för alla åldrar

Familj som tänder ljus på kyrkogården.

Samtalsgrupp - Att leva vidare

Att mista en anhörig är svårt på många sätt. Ibland kan det kännas bra att få dela erfarenheter med andra som upplevt en liknande situation.

Alpha

Om du är nyfiken på den kristna tron är detta rätt tillfälle för dig att få veta mer. Torsdagen den 16 september kl 17.30 startar en ny Alphakurs i Rörvikskyrkan. Vi äter en gemensam middag och fortsätter med en föreläsning (video med svensk text) och gruppsamtal (på svenska). Det finns möjlighet till barnpassning under kvällen.

Den blåa stickade Matteusvanten.

Flitiga fingrar

Vi träffas, handarbetar, fikar och pratar om allt mellan himmel och jord tillsammans.

Bilder för Kyrkovalet 2021

Välkommen att rösta!

Förtidsröstning 6-18 september sker på Församlingsexpeditionen i Gunnarsbyn, i Edefors församlingshem i Harads och i Församlingsgården i Boden.

Efter plugget verksamhet i Rörvikskyrkan i Boden. Hit får barn från 7 års ålder komma och leka varje tisdag efter skolan. De pysslar, läser ur bibeln, tänder ljus, fikar och leker.

Nu kör vi!

Vecka 37 startar Svenska kyrkan i Bodens barn- och ungdomsgrupper för hösten 2021. Här hittar du tid och plats för all barnverksamhet vi har att erbjuda i höst.

201204 julgudstjänstfirande i hemmet på grund av Covid-19.

Steg i kristen tro - digital samtalsgrupp

Saknar du att få samtala om livets stora och små frågor? Då är du välkommen att vara med i en digital samtalsgrupp via Teams.

Familjegudstjänst i Boden med nattvard. Barnkör sjunger och deltar nattvarden. En mässa med barn och vuxna. Barn spelade orgel.

Veckans gudstjänster och aktiviteter

Aktuell information om den kommande veckans verksamhet i Svenska kyrkan i Boden.

Vad händer i kyrkorna i Boden?

Skapa och skriv ut din egen kalender.

Till kalendariet

Kyrkguiden

Med appen Kyrkguiden kan du hitta till Svenska kyrkan med hjälp av mobiltelefonen. Du kan också se vad som händer i kyrkan och planera gudstjänster och annat som du inte vill missa. Appen är gratis och finns för både iPhone och Android.

Ladda ner appen Kyrkguiden