Överluleå kyrka

Klocktornet på Överluleå kyrka.

Välkommen till Överluleå kyrka

Det vita kyrktornet syns över hela Boden och är en hälsning till dig att du är välkommen till Överluleå kyrka.

Svenska kyrkans unga i Boden

På fredagkvällar flödar det av liv i församlingsgården. Då träffas nämligen Svenska kyrkans unga i Boden - HELIGanerna.

En äldre dam sitter och stickar.

Arbetskrets

En gemenskap kring kaffebordet med andakt, insamling till goda och viktiga ändamål, samtal och handarbete.

Kristen djupmeditation i Överluleå kyrka.

Meditation

Meditation är en metod för inre vila, stillhet, och ordlös bön. Nu finns det möjlighet att få prova på eller fortsätta med meditation.

Kvinna som tänder ljus.

Sinnesromässa

I Luleå och Boden firar vi sinnesromässor regelbundet. Välkommen till en varm gemenskap med musik, bön, delningar, ljuständning, nattvard och fikaservering under mässan.

Ljusbärare

Morgonmässa eller kvällsandakt

Lite enklare, lite kortare, men minst lika storslaget. Välkommen att fira gudstjänst eller andakt i vardagen.

Vi arbetar i Överluleå kyrka

Hitta hit: